Top 20 kerstgeschenken voor personeel

Het is nog lang geen december en geloof het of niet, maar dit is het perfecte moment om na te denken over kerstpakketten en kerstgeschenken voor je personeel. Niet alleen omdat je dan geen beperkingen hebt in beschikbaarheid en personalisatiemogelijkheden.

Personeel is je belangrijkste asset. Slimme ondernemers koesteren daarom hun werknemers en een goed doordacht kerstgeschenk is een perfect teken van waardering. Iedereen weet dat last minute kerststress meestal niet de beste geschenken oplevert. Kom daarom nu in actie om ervoor te zorgen dat de kerstgeschenken voor je medewerkers van hoge kwaliteit en origineel zijn. 

Waarom is een kerstgeschenk voor personeel zo belangrijk?

Als je op ons blog bent uitgekomen hoef ik je eigenlijk niet meer te overtuigen van de impact en het nut van goede personeelsgeschenken. Laat staan hoe belangrijk het is om je waardering voor medewerkers te laten zien. Want vergeet niet dat het uiteindelijk gaat om de persoonlijke aandacht die je besteed aan kerstcadeaus. Die is vele malen belangrijker dan de hoogte van je budget.

 1. Thuiswerken
 2. Borrelen en kokkerellen
 3. Bankhangen
 4. Travel & Adventure

1. Thema: Thuiswerken

 1. Draadloze opladers
 2. Desk organizers & USB hubs
 3. Mooie muismatten
 4. Bluetooth speakers

Aan het thuiswerken moeten nog steeds sommige werkgevers en werknemers erg wennen. Nu zijn er genoeg tips en ideeën om daar verstandig, en handig mee om te gaan. Maar niets maakt thuiswerken leuker, en makkelijker, dan een paar handige gadgets en een opgeruimd bureau. Veel mensen vinden de powercube al jaren een zeer handig ding om te hebben. En betaalbaar, goed bedrukbaar, maar ook kwalitatief zijn vooral de speakers van JBL

Lees ook:  Kerstcadeau idee voor Schiphol / See Buy Fly?

Dit is super trendy: Kitting. Een kit is niet hetzelfde als een kerstpakket. En wij vinden het daarom een echte aanrader als je iets nieuws en unieks wilt geven.

2. Thema: Borrelen en kokkerellen

 1. Chocolade
 2. DIY baking kit
 3. Boeken
 4. Hard Seltzer
 5. Brew kit
 6. Champagne of IPA met eigen etiket

Er is een simpele reden waarom dit thema niet mag ontbreken in de toplijst van kerstgeschenken voor personeel. Iedereen moet eten en drinken! Dus het zal geen verrassing zijn voor je collega’s als er iets lekkers en een borrel in het kerstpakket zit. Maar zorg er dan wel voor dat het origineels is. De beste relatiegeschenk boeken 2021 – 2022 gaan over groenten, heel veel groenten!

Hier een paar trends to keep in mind: Hard seltzers, DIY brewing kits zijn hip (hoeft geen bier te zijn) en het kookboek van Ottolenghi. Met zijn bestseller Simple heeft Yotam za’atar en granaatappelpitten in de keuken tot in alle uithoeken van ons land populair gemaakt. Koop je luxe chocolade in België. Er is vanalles met alcohol, maar geef alleen een fles champagne als je niet durft te kiezen voor iets anders. Maak het eens persoonlijk met een videoboodschap op het etiket.

3. Thema: Bankhangen

 1. Plaids
 2. Ovenwanten
 3. Geen serveerplank maar een dienblad
 4. Geurkaarsen / geurstokjes
 5. Bordspel: 30 seconds of custom puzzel
 6. Eigen corporate streetwear

Als er iets geprofiteerd heeft van de lockdown dan moet het toch wel ons huis zijn geweest. Waar kon je anders in investeren? En voorlopig blijven we lekker binnen, dus maak het hygge. De wollen sokken van SOXS zijn perfect als relatiegeschenk. Of check deze bijzondere relatiegeschenk beelden, een decoratief en stijlvol cadeau idee. Nog meer leuke items voor in huis vind je bij het merk Vinga of Sweden. Hun relatiegeschenk distributeur in Nederland verkoopt prachtige plaids en andere luxe relatiegeschenken.

Lees ook:  Koningsdag cadeaupakket 2021

4. Thema: Travel & Adventure

 1. Backpacks
 2. Fanny Packs
 3. Weekendtas
 4. Winter camping survival kit met spiesloze spies (bbq tool)

Als we er dan toch op uit mogen, dan gaan we in stijl. Want je kunt altijd beter overdressed zijn dan underdressed. Dus haak in op de streetwear trend. Stel je eigen kledinglijn samen met branded merchandise als een hoodie, trainingspak, slippers of sloffen en muts. Als dat niet past bij jouw merk ga dan voor een stijlvolle weekendtas, of mesh bags (nettassen).

En winterkamperen, is dat een ding? Inderdaad, steeds meer campings blijven ook in de winter open! Maak voor de echte avonturiers (hipsters) een Winter camping survival kit met milieuvriendelijke wegwerp bbq, marshmallows en warme sokken. Bekijk dit ecogrill kerstpakket idee. Die wintercamping kits zijn overigens ook prima te gebruiken tijdens een zomervakantie in eigen land… het kan best koud worden ’s avonds.