Top 3 Hollandse kerstpakketten 2019

Lekker Hollands kerstpakket met typisch Hollandse specialiteiten. Perfecte kerstpakketten voor buitenlandse collega’s of zakenrelaties.

Vergelijk hier de 3 beste Hollandse kerstpakketten van 2019

Ook benieuwd welke typisch Hollandse kerstpakketten te koop zijn dit jaar? Hier de top 3 kerstpakketten met een Nederlands tintje:

  1. Kerstpakket Grote Meesters (Kerstpakketten Kiezer € 32,80)
  2. Kerstpakket Sfeer met Kaarsen (Premium Kerstpakketten € 34,60)
  3. Kerstpakket Hollandse meesters (Makro Kerstpakketten € 29,00)

Kerstpakket Grote Meesters

(Kerstpakketten Kiezer € 32,80) Kijk wat er in zit.

Kerstpakket Sfeer met Kaarsen

(Premium Kerstpakketten € 34,60) Kijk wat er in zit.

Kerstpakket Hollandse meesters

(Makro Kerstpakketten € 29,00)

Vanaf 1 stuk

Tip: Als je maar een kleine oplage kerstpakketten nodig hebt is het ook de moeite waard om het aanbod op BOL.com te checken.

Wat zit er in de Hollandse kerstpakketten?

In elk geval oer-Hollandse producten zoals stroopwafels, kaas, drop en appelmoescake. Maar gelukkig geen blik erwtensoep, want wie eet zoiets nou uit blik?!

Op de verpakkingen vind je prints van bekende schilderijen. Bijvoorbeeld van het Meisje met de parel en het Melkmeisje van Vermeer, tot de Nachtwacht van Rembrandt.

Ook leuke cadeautjes die je thuis kunt gebruiken. Mooie blauwe glazen en kandelaars, een stoer houten dienblaadje. En natuurlijk kaarsen!

Typisch Hollands

Zoals elk jaar, vergelijk ik het aanbod van de grootste kerstpakket webshops. Nu viel mij op dat er hele mooie kerstpakketten zijn samengesteld met het thema Rembrandt, Gouden Eeuw en andere Hollandse meesters in de hoofdrol.

En dat is geen toeval. Want 2019 is uitgeroepen door het NBTC als het jaar van Rembrandt en de Gouden Eeuw. Veel bedrijven haken hier op in, en geven personeel en klanten originele Rembrandt geschenken of typisch Hollandse kerstpakketten. En dat is eigenlijk wel opmerkelijk. Want normaal gesproken staaan wij Nederlanders niet bekend om het ophemelen van ons eigen land, volk, of taal.

Lees ook:  ‘Made in Holland’ inmiddels een USP voor relatiegeschenken?

Goedkoop

Alle kerstpakketten in deze vergelijking kosten rond de €30 (ex btw) per stuk. Eigenlijk is dat al een vrij zuinige prijs als je dit tegen het landelijk gemiddelde aanhoudt. Maar misschien heb je echt een uitdaging dit jaar, en zoek je een nóg goedkoper kerstpakket. Dat kan. Die heb ik namelijk ook gevonden:

oer hollands kerstpakket 2019 goedkoop

Er zitten 8 artikelen in dit pakket!

Oerhollands (Kerstpakketten Idee € 17,95) Koop je hier.