Top 10 Makro Kerstpakketten 2018

Makro Kerstpakketten 2018: The Best Of

Je medewerkers bedanken voor hun inzet. Daar wil je wel even je best voor doen. Echt unieke kerstpakketten zou je zelf moeten samenstellen.  Maar dat kun je het beste doen voor de zomervakantie, dus daar ben je inmiddels wel te laat mee.

Kerstpakketten bestellen: last minute

Waardering uitspreken kan op vele manieren. Eén daarvan is het kerstpakket. Je hoeft echter geen halve middag in je agenda te blocken bij een plaatselijke kerstpakket showroom. Want ik help je op weg met deze shortlist. Bestel jouw pakketten dus gewoon online, bij een betrouwbare kerstpakketten leverancier als de Makro.

Mensen kunnen meer als ze gewaardeerd worden…

Ingmar Emmen, directeur Makro Kerstpakketten

Ze zitten al sinds 1968 in het kerstpakketten vak. Toen was jij wellicht nog niet eens geboren. Dus ze weten daar ondertussen wel hoe het spelletje werkt.

The Best of Makro Kerstpakketten 2018

Dit jaar zijn er weer ruim 60 verschillende kerstpakketten in het assortiment van de groothandel. Om je keuze wat gemakkelijker te maken heb ik dit lijstje gemaakt van Makro Kerstpakketten 2018: alle toppers.

Van hoog geprijsd naar laag.

Makro kerstpakketten vanaf €60

goud geluk makro kerstpakketten 2018 top 10
1.
Ik begin met dit luxe kerstpakket. Want er zit van alles in: maar deze goudkleurige schaal is wel een echte eye catcher. Die zit trouwens ook in een goedkoper pakket van de Makro. Verder een mooi plaid, kandelaars en Bijenkorf giftcard t.w.v. € 25,-. 
hygge makro kerstpakketten 2018 top 10
2.
Jezelf verwennen. Masturdating, Heerlijk! Scandi trends zoals hygge en lagom zijn lifestyle trends waar je blij van kunt worden. Als je dat zoekt is dit trendy hygge kerstpakket je beste keuze. Bak een appeltaart, steek een kaarsje aan en kruip onder de warme deken. Chillen dus. Incl. Hygge kalender.

Makro kerstpakketten € 51 – € 60

rough authentic makro kerstpakketten 2018 top 10
3.
Beetje een open deur maar: Houden jouw collega’s ook al van lekker eten? Kies dan voor Herman Rough & Authenic. Want dit is een kerstpakket speciaal samengesteld door de sterrenchef uit Rotterdam voor de Makro.  Er is ook nog een speciale op=op actie. Je ontvangt een gratis leren kookschort t.w.v. € 99 bij een online bestelling van Herman den Blijker kerstpakketten.
goede doel makro kerstpakketten 2018 top 10
4.
Deze opvallende Ralph Boyer shopper met leer-look zit in het Make a Wish kerstpakket.
Wel een beetje een vrouwen pakket dit. Maar volgens mij is het niet echt meer van deze tijd om zo op gender te klassificeren. Verder nog meer verzorgingsproducten, en je doneert aan het goede doel. Per kerstpakket doneer je 1,- aan Make-A-Wish Nederland. Wordt iedereen beter van! 

Makro kerstpakketten €41 – €50

linda vrouwen makro kerstpakketten 2018 top 10
5.
Per kerstpakket doneer je 1,- aan de LINDA. foundation. Dit LINDA kerstpakket staat verder helemaal in het teken van Tropical Danny. Met schaaltjes, een glimmend roze rugzakje en het letterbord kun je wel raden wie je hier blij mee gaat maken. 
rieten mand makro kerstpakketten 2018 top 10
6.
Mand.

Makro kerstpakketten € 31 – €40

stijlvol wonen makro kerstpakketten 2018 top 10
7.
Mijn huis is steeds meer Zwart / Wit. Een interieur trend waar je blijkbaar niet omheen kunt.  Want je zet het ook steeds meer in interieur magazines en op instagram. Ik vind deze witte cactus wel geinig. De zwarte wandrekjes komen vast ook van pas. Verder chocolade en chips, maar helaas geen drank in dit pakket. Wat een gemis is.
tapas plank makro kerstpakketten 2018 top 10
8.
Tapas. Elke Nederlander loopt er warm voor. Verder zitten er ook best leuke schaaltjes met nootjes, chips en kaaszoutjes in dit Spaanse kerstpakket. De houten plank ga je sowieso mensen blij mee maken. Als je collega’s hem zelf niet mooi vinden, kennen ze altijd wel iemand die het nodig heeft. En anders: in de kachel ermee! Heerlijk warm!

Makro kerstpakketten €21 – €30

vis makro kerstpakketten 2018 top 10
9.
De houten kist waar dit kerstpakket in is verpakt is perfect als opberger te gebruiken. Ziet er cool uit in de woonkamer bijvoorbeeld. Verder is dit een lekker basic kerstpakket, met toch een stijlvolle uitstraling. Getuigt ook de vis print op de servetjes.

Makro kerstpakketten tot € 20,-

keukengerei olijfolie blik makro kerstpakketten 2018 top 10
10.
Italianen weten: een goed gerecht heeft weinig nodig. De meest lekkere gerechten worden met niet meer dan 3 of 4 ingrediënten gemaakt. En dat is precies wat dit kerstpakket ook is: basic. Daarom staat hij op nummer 10, en niet bovenaan. Maar toch. Als je een klein budget hebt, is dit misschien wel de beste keuze bij de Makro. Het gebaar telt.
Lees ook:  Hier koop je de beste olijfolie als relatiegeschenk