4 in 1 pen: multitool geschenk voor DIY’ers

De 4 in 1 pen is een slimme gadget, die het leven eenvoudiger maakt. Wat ooit begon als schrijfgereedschap, is geëvolueerd in een multifunctionele survival tool voor de kantoortuin.

Vier is beter dan één

Behalve je handtekening zetten onder belangrijke contracten, kun je met deze multitool pennen ook afstanden meten dankzij de meetlat. De meetlat meet niet alleen in centimeter maar ook in inch.

4 in 1 kikkerland pen multitool pen schroevendraaier waterpas lineaal

Het echte vernuft zit hem in de geïntegreerde waterpas. Dankzij de waterpas kun je met de 4 in 1 pen zowel meten als aftekenen.

4 in 1 pen kikkerland pen bedrukken gadget

Tot slot zit er een kruiskop- en platte schroevendraaier verstopt in het uiteinde van deze gadget pen. Een multifunctioneel relatiegeschenk idee voor DIY ketens, en klusfanaten.

Kopen?

De Kikkerland 4-in-1 Multitool pen is verkrijgbaar via Ditverzinjeniet.nl.

Multifunctioneel design

Deze originele 4 in 1 pen komt uit de koker van Kikkerland Design Inc. Een design studio waar creativiteit hoogtij viert. Waardoor ze zelfs de meest alledaagse gadgets omtoveren in multifunctionele gebruiksvoorwerpen. Multitools zijn trouwens ook trending, dat wisten we al. Mede daarom is dit een goed relatiegeschenk idee voor klussers en monteurs, loodgieters of timmerlieden en DIY’ers.

Dingen die intrigeren door hun vernuft.

Life hacks

Wie wordt er niet blij van een handig trucje? Shortcuts of methodes die de productiviteit en efficiëntie verhogen. Originele ideën voor dingen die het leven aangenamer kunnen maken. Life hacks dus.

Kortom: dit is een relatiegeschenk gadget waardoor je klant zich gelukkiger voelt wanneer hij het gebruikt. Slimme dingen die dagelijkse taken eenvoudiger maken. De 4 in 1 pen bedrukken met je logo is daarom een goede keuze. Want aan zo’n gevoel wil elk merk zich natuurlijk wel verbinden.