Stijlvolle retro bluetooth speaker

Zoek je een retro bluetooth speaker als stijlvol relatiegeschenk? Dan is de Fhab Bluetooth speaker (XD Design) een goed idee. Trouwens, ook als kerstgeschenk voor collega’s.

Deze retro bluetooth speaker is de perfecte combinatie tussen nostalgie en modern vernuft

Dankzij de bluetooth functie leg je gemakkelijk een draadloze verbindeng met je telefoon. De grijze stof waarmee de bluetooth speaker is bekleed, geeft hem een retro-look. Daarom is dit stijlvolle relatiegeschenk idee een echte eye catcher! 

De Fhab Bluetooth speaker van XD Design koop je online bij Ditverzinjeniet.nl

  • 2 x 3 watt luidsprekers
  • 2.000 mAh batterij
  • 8 uur accuduur
  • Opladen via de meegeleverde micro-USB kabel

Stijlvolle retro look

De XD Design Fhab Bluetooth speaker is een compacte Bluetooth-luidspreker met een mooie grijze stoffen bekleding.  Die stoffen bekleding geeft de retro bluetooth speaker een elegante uitstraling. Je bedient de speaker via drie geborduurde drukknoppen. Of via de bluetooth verbinding natuurlijk.

Hecht jouw bedrijf waarde aan stijl, interieur, design of natuurlijk muziek? Dan ga je indruk maken met dit relatiegeschenk idee!

Vintage = cool

Waarom dit een geslaagd relatiegeschenk idee is? De reden is vrij simpel. Wat mij betreft voldoet het speakertje aan een paar belangrijke kenmerken. Allereerst zijn bluetooth speakers sowieso al een paar jaar erg populaire gadgets om als cadeau te geven.

Maar wat deze speaker extra interessant maakt is de mooie afwerking van het product. En daarnaast de knipoog naar het verleden. Deze stijlvolle bluetooth speaker is een moderne look-a-like van de ouderwetse luidsprekers. Nostalgie is een ijzersterke emotie, en een krachtige tool voor je communicatie. Tevens is het één van de drie trends voor relatiegeschenken in 2018.