Top 10 Makro Kerstpakketten 2017

De 10 minst afgezaagde pakketjes uit het assortiment van Makro Kerstpakketten 2017. Geen Makro-pas nodig.


Over het algemeen weet je: ik ben geen fan van standaard oplossingen. Maar helemaal niks doen omdat je simpelweg geen tijd hebt genomen om iets origineels te bedenken is echt not-done! Heb jij de creativiteit van een stoeptegel? Wijk dan last minute vooral uit naar een betrouwbare kerstpakketten leverancier als de Makro. Hun kerstpakketten assortiment is wel behoorlijk groot. Daarom dit lijstje met de minst afgezaagde pakketten van de Makro: de top 10 Makro Kerstpakketten 2017!

Top 10 Makro Kerstpakketten 2017 – tussen de 10,- en 59,- (ex btw).

Let op: sommige pakketten zijn alleen online te bestellen.

De tapperij

De tapperij - makro kerstpakketten 2017 - top 10 kerstpakketten

Vrienden, snacks en bier: de perfecte combinatie voor elke man. Alleen de vrienden krijg je er niet bij.
€ 9,95 (ex btw)
Bestel online

Momentje voor jezelf

Momentje voor jezelf - makro kerstpakketten 2017 - top 10 kerstpakketten

Dit kerstpakket is bedoelt om je personeel even een heerlijke dag ontspanning te gunnen. Kies met de Boekenbon t.w.v. € 10,- een bestsellertje uit, schenk een kopje thee in de hippe emaille mok. En kruip lekker hygge in een hoekje van je bank.
€ 25 (ex btw)
Bestel online

Tot aan de sterren…

Tot aan de sterren - makro kerstpakketten 2017 - top 10 kerstpakketten

Verras je familie met verschillende snacks als chips, kaassterren, bonbons en borrelnootjes. Of kies dit kerstpakket gewoon vanwege de handige – en niet lelijk uitziende shopper. De ster-print is een afgeleide van een ander bekend merk. Maar dat ziet niemand joh.
€ 29 (ex btw)
Bestel online

Gek op whisky

Gek op whisky - makro kerstpakketten 2017 - top 10 kerstpakketten

Gek op whisky? Ja! Maar dit is bourbon. Maakt niet uit. Best stijlvolle kerstpakket keuze, dit bourbon kerstpakket. Jack Daniels, nootjes en een paar mooie tumblers of Whiskyglazen zoals makro ze noemt.
€35 (ex btw)
Bestel online

Lees ook:  Kerstpakketten in coronatijd

De luxe lunchbox

De luxe lunchbox - makro kerstpakketten 2017 - top 10 kerstpakketten

Kies voor dit pakket vanwege de hippe koffie drinkbeker. En vooral vanwege het super coole lunchtasje. Weer eens iets anders dan die plastic meuk.PAS OP: met dit kerstpakket doneert u 1,- aan de LINDA.foundation. Toch kost het maar 35 euro.
€35 (ex btw)
Bestel online

Trendy nieuw jaar

Trendy nieuw jaar - makro kerstpakketten 2017 - top 10 kerstpakketten

Maak het thuis sfeervol, zodat u stijlvol het nieuwe jaar in gaat. Dat zegt Makro… kugh! Het stoere klokje is gewoon bedoelt dat je personeel in het volgende jaar nu eens op tijd komt! Wel leuk thema: gericht op oud&nieuw met hippe verlichting, een woordslinger en Push pop confetti! YEAH!
€39 (ex btw)
Bestel online

Voor de lekkere trek

Voor de lekkere trek - makro kerstpakketten 2017 - top 10 kerstpakketten

Een gezellige vriendenavond? Of trek je er liever solo op uit? Vul deze kraftzak met een voorraad kaas, nootjes, chips en worst. Into the wild. Kijken hoe lang je het volhoudt.
€39 (ex btw)
Bestel online

Groots grillavontuur

Groots grillavontuur - makro kerstpakketten 2017 - top 10 kerstpakketten

Kun je niet wachten tot het BBQ seizoen weer begint? Wacht dan ook niet langer. Met dit pakket maakt je personeel een lekkere winter bbq klaar. Compleet met grappig kleine mini BBQ, bbq schort en handschoen.
€55 (ex btw)
Bestel online

Natuur in huis

Natuur in huis - makro kerstpakketten 2017 - top 10 kerstpakketten

Heb je dat al gezien? Botanische printjes ooooooveral! Langzaam, maar zeker verdwijnt het robuuste en industrieële geneuzel. Geef je thuis een landelijke touch met de hippe, botanische items uit dit kerstpakket. Maar kies het vooral vanwege het plaidje en de gezellige houten lantaarn.
€55 (ex btw)
Bestel online

Sfeervol wonen

Sfeervol wonen - makro kerstpakketten 2017 - top 10 kerstpakketten

Niet iedereen zit te wachten op botanische printjes. Kies voor veilig met deze iets minder hippe draadmand en de trendy kaarshouder. Kruip onder het warme dekentje en bewonder het stijvolle huis onder het genot van heerlijke snacks.
€59 (ex btw)
Bestel online

Lees ook:  Bitcoin kerstpakket: keer kerstbonus uit in crypto's!

Waarom Makro, en bijvoorbeeld niet de Sligro?

Ten eerste: ik krijg een mooie affiliate vergoeding van Makro Kerstpakketten 2017. Ja eerlijk is eerlijk! Maar dat had je zelf vast ook al opgemerkt. Verder ken ik deze partij als betrouwbaar. En dat is toch wel het minste wat je mag verwachten.

Met 90 vaste medewerkers en ruim 500 seizoenskrachten produceert Makro Kerstpakketten meer dan 1,4 miljoen kerstcadeaus per jaar en bedient daarmee ongeveer een kwart van de Nederlandse kerstpakketten branche. Daarmee is Makro Kerstpakketten onbetwist één van de marktleiders. Ze hebben al 47 jaar ervaring. Je kunt er betalen per factuur of direct met Ideal, Visa of Mastercard. En je mag rekenen op stipte bezorging & goede service.

Waar wacht je nog op? Deze aanbiedingen zijn beperkt beschikbaar. Bestel hun kerstpakketten online.

top 10 makro kerstpakketten 2017 bestel online
Makro rijdt Jeep Renegade – Foto: Mobility Group Haaker. www.mgh.nl