Kerstpakketten vergelijken, en direct besparen

✅ Kerstpakketten vergelijken? Bespaar binnen 3 minuten honderden euro’s op je kerstpakketten. ✅ Klik op de buttons om door te gaan naar de webshop.  De tabel is helaas minder goed geschikt voor mobiele devices.

Betalen metSamenstellen vanafM.O.Q.BezorgkostenBestellen t/mWebshop
Ideal, creditcard of paypal101 stuks€ 3.95*deBijenkorf.nl
Ideal, creditcard
of op factuur
50 pakketten 5 stuksGratis vanaf € 600,-22 decemberPremiumkerstpakketten.nl
Ideal, creditcard
of op factuur
8 pakketten8 stuks€ 37,50 per afleveradres.
Onafhankelijk van het bestelvolume
11 decemberKerstpakkettenxl.nl
Ideal, creditcard
of op factuur
50 pakketten 5 stuksGratis vanaf € 600,- *Kerstpakkettenkiezer.nl
Ideal, overboeking via bank
of creditcard.
75 pakketten10 stuksGratis vanaf € 850,-*Kerstpakkettenidee.nl
Factuur50 pakketten1 stukGratis vanaf € 500,- 17 novemberKerstpakketten.nl

Factuur*5 stuksGratis vanaf € 600,- indien je één pakketsoort besteld.*Kerstpakkettenplaza
overboeking via de bank,
machtiging voor aut. incasso,
Factuur of contant.
25 pakketten*€ 40,- per pallet
of gratis afhalen.
*Hanoskerstpakketten.nl
Ideal, creditcard
of op factuur
*1 stukGratis vanaf € 500,-*Makrokerstpakketten.nl
Factuur75 pakketten*Gratis vanaf € 500,-*Sligro-kerstpakketten.nl
kerstpakketten vergelijken webshop goedkoop

Producten per pagina:
Sortering:

 
Golosita
Hollandse beloning
Biggie Bag
Wok starterset
Weekplanner
Beton look
Chillin
Wokken
White And Gold
Luxe appeltaart pakket
Smaakt perfect
Broodje Bakken
 

Producten per pagina:


Kerstpakketten webshops in deze vergelijking:

Kerstpakketten vergelijken doe je niet alleen op prijs. Want elke professionele inkoper weet uit ervaring dat je verder moet kijken. Vergelijk daarom ook de betaalmogelijkheden, minimale bestelhoeveelheid, bezorgkosten of de uiterlijke besteldatum.

Kerstpakketten vergelijken doe je niet alleen op prijs

A. Kuiper. E-Procurement

Er zijn veel kerstpakketten webshops. De meeste groothandels verkopen dezelfde pakketten tegen verschillende prijzen of condities. De ervaring, capaciteit en betrouwbaarheid van een leverancier spelen daarom ook een belangrijke rol. Controleer trouwens ook of je kerstpakket leverancier een ISO certificering heeft. Dan weet je beter hoe ze werken.

kerstpakketten vergelijken leveranciers nederland

Kerstpakkettenxl.nl

Er zijn veel bedrijven die kerstgeschenken aanbieden, maar Kerstpakkettenxl.nl heeft er een specialiteit van gemaakt. Kerstpakkettenxl.nl is de beste en meest complete webwinkel in Nederland en België op het gebied van kerstpakketten, kerstgeschenken, keuze kerstgeschenken en eindejaarsgeschenken. De jarenlange ervaring, expertise van het deskundige personeel en het feit dat ze ISO gecertificeerd zijn zorgt ervoor dat Kerstpakkettenxl.nl de beste en betrouwbaarste partij is. Kerstpakkettenxl.nl heeft een enorm assortiment, gebruiken de beste A-merken en hebben de laagste prijsgarantie! Kerstpakkettenxl.nl heeft de hoogste score bij de Feedback Company van alle leveranciers van kerstpakketten.

Premiumkerstpakketten.nl

Premiumkerstpakketten.nl is met ruim 450 kerstpakketten één van de grootste kerstpakketten aanbieders van Nederland en België. Waarom je bij Premiumkerstpakketten.nl kerstpakketten moet kopen? • Levering t/m 23 december en gratis verzending bij bestellingen vanaf € 500,- . Dankzij hun grote inkoopkracht kunnen ze de beste voorwaarden afdwingen voor jou als klant. Hun doel is om de beste pakketten van Nederland te presenteren. Hiervoor speuren zij het hele jaar de wereld af naar de beste producten. Hierdoor kunnen ze je in ieder thema premium kwaliteit kerstpakketten aanbieden.

Kerstpakkettenkiezer.nl

Kerstpakkettenkiezer werkt samen met enkele van de grootste en meest gerenommeerde leveranciers van kerstpakketten. Dankzij dit samenwerkingsverband heeft Kerstpakkettenkiezer een grote en gevarieerde selectie van de mooiste kerstpakketten. Op Kerstpakkettenkiezer.nl kies je heel eenvoudig kerstpakketten uit hun gezamenlijke assortiment.

Kerstpakkettenidee.nl

Kerstpakkettenidee is reeds vele jaren specialist in kerstpakketten en eindejaarsgeschenken. Aan het einde van ieder jaar zorgen zij met ongeveer 140 werknemers dat de pakketten netjes, tijdig en correct bij jou als afnemer geleverd worden. Doordat ze diverse disciplines en specialismen combineren kunnen ze een totaalpakket aanbieden. Dit betekent dat ze je kunnen adviseren en alles uit handen kunnen nemen. Denk hierbij aan het inpakken van kerstpakketten, het transport en alles wat daarbij komt kijken. Ze leveren pakketten in heel Nederland en Belgie, van kleine bedrijven tot grote instellingen.

Bijenkorf kerstpakketten

Op zoek naar een bijzonder kerstpakket? Check hier de top 3 Bijenkorf kerstpakketten 2018. De Bijenkorf Cadeauservice biedt een grote keuze uit de mooie boeken, cosmetica, luxe geschenken, fashion- en woonaccessoires en delicatessen. Met een cadeaucard van de Bijenkorf geef je een oneindige keuze en maak je gegarandeerd iedereen blij. 
De Bijenkorf kent een lange traditie van geschenken geven, en heeft veel ervaring met luxe kerstpakketten samenstellen.

Makrokerstpakketten.nl

Makro Kerstpakketten is specialist op het gebied van kerstgeschenken. Met zorg en aandacht helpen ze hun klanten aan het ideale kerstgeschenk voor medewerkers en zakenrelaties. Van kerstpakketten (op maat) en een online keuze cadeau tot een feestelijke kerstmarkt of winter BBQ, het kan allemaal! Makro Kerstpakketten bewaakt zorgvuldig het hele proces van inkoop, samenstellen, inpakken, opslag tot en met afleveren en after sales van jullie kerstpakket. Ze zitten al bijna 50 jaar in het vak.
Makrokerstpakketten.nl

Kerstpakketten.nl

Volgens deze leverancier zijn ze de grootste kerstpakket leverancier van Nederland. Kerstpakketten.nl is een groothandel in kerstpakketten met alweer ruim 30 jaar ervaring in het samenstellen en verkopen van kerstpakketten. En zoals ze zelf zeggen: “Wij zijn de grootste online kerstpakketten leverancier”.

Kerstpakketten.nl

Kerstpakkettenplaza.nl

Kerstpakkettenplaza.nl is de grootste online-leverancier van luxe en originele kerstpakketten. Bij deze webshop heb je ook het grootste en beste overzicht van Nederland. Via deze site is het zeer eenvoudig om een vrijblijvende offerte voor je kerstpakket aan te vragen. Maar je kunt hier niet direct online afrekenen.

Kerstpakkettenplaza

Hanoskerstpakketten.nl

HANOS kent een rijke geschiedenis als het op kerstpakketten aankomt. Bovendien behouden ze de productie van hun kerstpakketten en eindejaarsgeschenken in eigen beheer. Om deze reden hebben ze goede controle op de kwaliteit van het gehele proces. Van het inpakken van de kerstpakketten tot aan het netjes afleveren op jouw adres. Elk jaar opnieuw bekijken ze of hun manier van werken nog efficiënt genoeg is. Logistieke uitdagingen willen ze graag oplossen.

Hanoskerstpakketten.nl

Sligro-kerstpakketten.nl

Samen met u stellen ze een persoonlijk én waardevol kerstpakket samen.  Je krijgt garantie dat het pakket indruk maakt en jouw waardering toont aan de ontvangers. Vanaf het moment van samenstellen tot en met het uitreiken van het kerstpakket bent je bij Sligro volledig ontzorgd. Bij de Sligro Food Group, partner voor foodprofessionals, zit Groots in Genieten in hun DNA. Als het goed is wordt dat genot ook ervaren door de ontvangers van hun kerstpakketten.
Sligro-kerstpakketten.nl


Kerstpakketten vergelijken van de belangrijkste kerstpakketten webshops

kerstpakket webshop vergelijken

Overzicht van alle actuele aanbiedingen van a-merken kerstpakketten van de grootste Nederlandse kerstpakketten leveranciers. Lees ook mijn 5 tips over kerstpakketten inkopen. Of scroll door, en lees meer over de kerstpakket webshops in de vergelijking. ✅ Bespaar binnen 3 minuten honderden euro’s op je kerstpakketten.

kerstpakketten vergelijken But wait… there is more!
Je kunt op dit blog meer doen dan alleen kerstpakketten vergelijken van verschillende webshops. Je kunt ook originele kerstpakket ideeën opdoen. Of schrijf je in voor de e-mail nieuwsbrief service. Het is gratis!
Scroll naar boven