Online magazine gewijd aan de beste relatiegeschenken en zakelijke cadeaus.

Wij hebben een passie voor het nieuwe, originele, unieke en onontdekte.

Met een niet aflatend enthousiasme, verzamelen we op dit blog de meest inspirerende promotionele cases uit binnen- en buitenland en de mooiste relatiegeschenken.

arnette koeman relatiegeschenk idee redacteur bio
Arnette Koeman

Relatiegeschenk fanaat, dol op promotionele artikelen en reclame. Favoriete quote: “Anything one needs to market heavily is necessarily either an inferior product or an evil one. And it is highly unethical to portray something in a more favorable light than it actually is.” – Nassim Nicholas Taleb in Antifragile

Sebastiaan Spits

Geschenk goeroe, gadget freak en branding fanaat. In het verleden ben ik zelf jarenlang actief geweest in de relatiegeschenken branche, dus ik ken de uitdagingen en kansen als geen ander.

contact relatiegeschenk guru
Gast redacteurs

Uiteraard maken we ook gebruik van gastredacteurs. We werken met journalisten gespecialiseerd in PR, Marketing en Communicatie van bekende vaktijdschriften zoals Adformatie. Maar ook werken we samen met KOLs uit de promotionele producten industrie.

Relatiegeschenken blog

Kies een thema:

Inspirerende insider tips die je helpen:

  1. een statement te maken
  2. hogere klantwaardering bereiken
  3. en een professionele indruk maken!

Ontdek diect onze artikelen over trends, do’s en don’ts en originele kerstpakketten, premiums, spaaracties of give-away’s.

Onze originele relatiegeschenk ideeën,

zullen je klanten verbluffen

Word gratis abonnee

Leer je hoe professionals hun prospects, klanten en collega’s met originele geschenken verbluffen.

  1. altijd opzegbaar
  2. nieuwste gifts en gadgets
  3. tips om beter cadeaus te geven
originele relatiegeschenk ideeën to go koffiebeker illy

Sommige relatiegeschenken hebben een niet al te hoog ‘wannahave’ gehalte. Er zit geen goed gevoel bij, of het wordt niet op prijs gesteld. Terwijl een klant juist blij moet worden van een relatiegeschenk. Dát kan anders.
Het enige wat je nodig hebt… is een goed idee.

Waar vind je hippe relatiegeschenken?

De gustibus non est disputandum

Iedereen is op zoek naar hippe (voor gebrek aan een beter woord) relatiegeschenken. Toch is de één net iets beter in het bedenken van opvallende cadeaus of originele relatiegeschenken.

Wees eens eerlijk. Denk jij bij relatiegeschenken nog steeds aan spiegeltjes en kralen? Het kan ook anders! Wij bezoeken zoveel mogelijk vakbeurzen en volgen (internationale) vak media. Met onze ogen stevig gericht op de toekomst, streven we ernaar om ondernemers en marketeers te inspireren met ons relatiegeschenk blog. Hier vind je daarom geen saai strooigoed.

psi relatiegeschenken beurs europa

Advies nodig?

Je bent wanhopig op zoek naar iets unieks.

Niet de typische bedrukte pennen, powerbank of de bekende drinkfles met logo die je al talloze keren hebt ontvangen. Het is tijd om op te vallen en een statement te maken. Als je dit bekend in de oren klinkt, ben je op de juiste plek!

In bijzondere gevallen kun je gebruik maken van de Relatiegeschenk Conciërge Service. Dit kan een vrijblijvend advies zijn, tips of relatiegeschenk ideeën, een brainstorm, offerte of een sourcing vraagstuk. Maar eigenlijk kun je bij de relatiegeschenk conciërge ALLES vragen over relatiegeschenken.

Voor wie?

Inkopers en verkopers

De meeste van onze bezoekers zijn op zoek naar nieuwe geschenk ideeën voor klanten of hun personeel en inspiratie voor kerstpakketten. Maandelijks ontvangen we tussen de 8 en 10 duizend Nederlandse en Belgische bezoekers.

Maar een deel van mijn bezoekers en nieuwsbrief lezers (gemiddeld 8,4%) werkt voor een bedrijf dat zelf actief is in de relatiegeschenken business. Daarom vind je soms ook berichten met tips en informatie voor bedrijven die actief zijn in de relatiegeschenkenmarkt en zich graag willen onderscheiden om zodoende meer leads en sales te genereren.

relatiegeschenk idee goeroe

Wij helpen merken met het verzinnen van relatiegeschenken die impact maken.

Adverteren

Promoot je relatiegeschenkbedrijf met Relatiegeschenk Idee

Relatiegeschenk Idee is een nieuws- en inspiratieplatform dat gespecialiseerd is in relatiegeschenken, personeelsgeschenken, merchandise, kerstpakketten, premiums, giveaways en loyalty marketing. Met eerlijke reviews helpen we duizenden inkopers betere relatiegeschenken kopen. Ben je benieuwd naar de oplossingen om jouw bedrijf, product, merk of event onder de aandacht te brengen bij ons publiek? Neem contact op voor de mogelijkheden.

Het is verboden om zonder schriftelijke toestemming content van dit relatiegeschenk blog elders opnieuw te publiceren, in welke vorm dan ook. Wij maken onderscheid tussen outbound syndicatie, hergebruik/herpublicatie op publieke websites, en inbound syndicatie, overname op een intranet of extranet. Om de content op deze site elders openbaar te maken, te verspreiden dan wel te publiceren, is schriftelijke toestemming vereist.