Relatiegeschenk blog


Echt originele

relatiegeschenk ideeën

om je klanten te verbluffen

Denk jij bij relatiegeschenken
nog steeds aan
spiegeltjes en kralen?
Het kan ook anders


Categorieën

Je bent wanhopig op zoek naar iets unieks. Niet de typische bedrukte pennen, powerbank of de bekende drinkfles met logo die je al talloze keren hebt ontvangen. Het is tijd om op te vallen en een statement te maken. Als je dit bekend in de oren klinkt, ben je op de juiste plek!


Over het blog

We zijn een online magazine gewijd aan de beste relatiegeschenken en zakelijke cadeaus. We hebben een passie voor het nieuwe, originele, unieke en onontdekte. Met onze ogen stevig gericht op de toekomst. Hier vind je daarom geen saai strooigoed. We schrijven alleen over geschenken die door de beugel kunnen én creatief zijn. Maar ook letten we op professionaliteit en of het geschikt is voor een bepaald geefmoment.

Hip is een term die volgens mij niet meer wordt gebruikt. Maar wil je toch als een ‘baas’ overkomen, dan vind je op dit blog vanzelfsprekend opvallende cadeaus of originele relatiegeschenken. We posten ook over trends, do’s en don’ts en originele kerstpakketten, premiums, spaaracties of give-away’s. Zo nu en dan maken we mooie deals met een relatiegeschenk groothandel.

originele relatiegeschenk ideeën to go koffiebeker illy

Veel relatiegeschenken hebben een niet al te hoog ‘wannahave’ gehalte.
Er zit geen goed gevoel bij, of het wordt niet op prijs gesteld.
Terwijl een klant juist blij moet worden van een relatiegeschenk.
Dát kan anders.
Het enige wat je nodig hebt… is een goed idee.

Advies

In bijzondere gevallen kun je gebruik maken van de Relatiegeschenk Conciërge Service voor advies. Dit kan een vrijblijvend advies zijn, tips of relatiegeschenk ideeën, een brainstorm, offerte of een sourcing vraagstuk. Maar eigenlijk kun je bij de relatiegeschenk conciërge ALLES vragen over relatiegeschenken.

Syndicatie, hergebruik/herpublicatie

Het is verboden om zonder schriftelijke toestemming content van deze site elders opnieuw te publiceren, in welke vorm dan ook. Wij maken onderscheid tussen outbound syndicatie, hergebruik/herpublicatie op publieke websites, en inbound syndicatie, overname op een intranet of extranet.Om de content op deze site elders openbaar te maken, te verspreiden dan wel te publiceren, is schriftelijke toestemming vereist via het tekenen van een overname-overeenkomst en een betaling van € 75 ( outbound) dan wel € 50 (inbound) per artikel.

Back To Top