Relatiegeschenk blog

Online magazine gewijd aan de beste relatiegeschenken en zakelijke cadeaus. We hebben een passie voor het nieuwe, originele, unieke en onontdekte.

Wees eens eerlijk…
Denk jij bij relatiegeschenken
nog steeds aan
spiegeltjes en kralen?
Het kan ook anders!

Onze originele relatiegeschenk ideeën, zullen je klanten verbluffen

Relatiegeschenken blog:

Inspirerende insider tips die je helpen!

  1. een statement te maken
  2. hogere klantwaardering bereiken
  3. en een professionele indruk maken!

Ontdek diect onze artikelen over trends, do’s en don’ts en originele kerstpakketten, premiums, spaaracties of give-away’s. Zo nu en dan maken we mooie deals met een relatiegeschenk groothandel.


Je bent wanhopig op zoek naar iets unieks.

origineel relatiegeschenk idee email service

Niet de typische bedrukte pennen, powerbank of de bekende drinkfles met logo die je al talloze keren hebt ontvangen. Het is tijd om op te vallen en een statement te maken. Als je dit bekend in de oren klinkt, ben je op de juiste plek!


Waar vind je die hippe relatiegeschenken?

Mensen zijn op zoek naar hippe relatiegeschenken. Maar ‘Hip’ is volstrekt arbitrair. Toch doen we ons best om altijd opvallende cadeaus of originele relatiegeschenken te vinden.

Daarom bezoeken we zoveel mogelijk vakbeurzen en volgen (internationale) vak media. Met onze ogen stevig gericht op de toekomst, streven we ernaar om ondernemers en marketeers te inspireren met ons relatiegeschenk blog. Hier vind je daarom geen saai strooigoed.

originele relatiegeschenk ideeën to go koffiebeker illy

Veel relatiegeschenken hebben een niet al te hoog ‘wannahave’ gehalte.
Er zit geen goed gevoel bij, of het wordt niet op prijs gesteld.
Terwijl een klant juist blij moet worden van een relatiegeschenk.
Dát kan anders.
Het enige wat je nodig hebt… is een goed idee.

Advies

In bijzondere gevallen kun je gebruik maken van de Relatiegeschenk Conciërge Service voor advies. Dit kan een vrijblijvend advies zijn, tips of relatiegeschenk ideeën, een brainstorm, offerte of een sourcing vraagstuk. Maar eigenlijk kun je bij de relatiegeschenk conciërge ALLES vragen over relatiegeschenken.

relatiegeschenk idee goeroe author

Syndicatie, hergebruik/herpublicatie

Het is verboden om zonder schriftelijke toestemming content van dit relatiegeschenk blog elders opnieuw te publiceren, in welke vorm dan ook. Wij maken onderscheid tussen outbound syndicatie, hergebruik/herpublicatie op publieke websites, en inbound syndicatie, overname op een intranet of extranet.Om de content op deze site elders openbaar te maken, te verspreiden dan wel te publiceren, is schriftelijke toestemming vereist via het tekenen van een overname-overeenkomst en een betaling van € 75 ( outbound) dan wel € 50 (inbound) per artikel.

Terug omhoog