Relatiegeschenk Advies

Advies nodig bij het kiezen van relatiegeschenken? Wij helpen tijdens je zoektocht naar het geschikte relatiegeschenk.

Maak gebruik van de Conciërge Service: ons geheim, jouw succes!


  Welkom!

  Ik ben je relatiegeschenk adviseur, wat kan ik voor je doen?

  Relatiegeschenk Advies

  Uniek in Nederland: de relatiegeschenk advies service. Heb je geen tijd of geduld om een origineel relatiegeschenk te bedenken? Begrijpelijk. Veel bedrijven zouden het bedenken, sourcen, inkopen, en ontwerpen van een mooi geschenk graag uit handen geven. Onze conciërge service neemt deze taken van je over. Laat ons je helpen jouw strategie voor relatiegeschenken te verbeteren.

  Tip: maak gebruik van een relatiegeschenk kortingscode en bespaar direct op je kosten!

  Onafhankelijk

  En het voordeel is dat we geheel onafhankelijk zijn van de ‘standaard’ relatiegeschenk handelaren. Naast de bekende catalogi kijken we dus ook verder naar kleine distributeurs of agenten van geschenk artikelen, gadgets et cetera.

  Relatiegeschenk Idee is mijn eerste stop voor het vinden van relatiegeschenken. Bedankt voor het doorzoeken van het internet, om deze juweeltjes voor ons te vinden!

  EEN TEVREDEN KLANT

  Voorbeelden

  Benieuwd naar het werk dat we hebben uitgevoerd? Of voor welke klanten wij werken? Dit kan een vrijblijvend advies zijn, tips of relatiegeschenk ideeën, een brainstorm, offerte of een sourcing vraagstuk. Maar eigenlijk kun je bij ons ALLES vragen over relatiegeschenken.