Makro kerstpakketten / Inpakcentrale ICN

Als een bedrijf meer dan 50 jaar kerstpakketten verkoopt, dan is het veilig om aan te nemen dat ze er goed in zijn. 1,5 miljoen kerstpakketten per jaar gaan er over de toonbank bij de marktleider in kerstpakketten met meer dan 15 showrooms in Nederland. Lees hier alles wat je wilt weten over Makro Kerstpakketten.

Alles wat je moet weten over de Makro kerstpakketten, ookwel Inpakcentrale ICN genoemd.

Er zijn weinig kerstpakket leveranciers die de capaciteit van Makro Kerstpakketten kunnen evenaren. Een van de grootste kerstpakket leverancier van ons land heeft niet alleen een modern assortiment (we komen de Makro inkopers elk jaar op elke kerstpkket beurs tegen) maar ook een zeer gebruiksvriendelijke webshop. Er zijn showrooms in elke uithoek van Nederland, maar je kunt ook online één van hun kant-en-klare kerstpakketten bestellen.

Kerstpakketten online bestellen bij Makro

Wil je online kerstpakketten bestellen bij de Makro? Meer dan 35.000 bedrijven gingen je voor. Filter op budget, thema’s en kies je eigen bezorgmoment. En: je hebt er geen makro pasje voor nodig! Betalen kan met Ideal, creditcard of op factuur. En de bezorging is gratis vanaf bestellingen met een waarde van € 500,-.

Geschiedenis Makro Kerstpakketten

Makro Kerstpakketten al meer dan een halve eeuw actief als leverancier van kerstpakketten. Om precies te zijn sinds de oprichting in 1968. Vanuit hun Inpak Centrale Nedema (ICN) in Duiven opereren ze onder de naam Makro Kerstpakketten. Al decennialang een van de Nederlandse marktleiders in kerstpakketten. Er werken in totaal 110 vaste medewerkers, op het drukste moment van het jaar (okt-nov-dec) heeft het bedrijf 300 medewerkers in dienst.

Meer dan kerstpakketten

Het is dus geen wonder dat (bijna) iedereen Makro kent van kerstpakketten. Maar zoals de markt veranderd, groeit ook het assortiment en de propositie van makro kerstpakketten mee. Meer dan 10 jaar geleden lanceerden ze als een van de eerste kerstpakketleveranciers een eigen online keuze cadeau. Het was destijds heel bijzonder dat medewerkers online (!) zelf een cadeau naar keuze mochten uitzoeken. Sinds enkele jaren organiseert Makro Kerstpakketten ook kerstmarkten en sinds corona ook digitale kerstborrels.

Sociaal

Makro Kerstpakketten heeft aandacht voor mens en milieu. Het bedrijf heeft een PSO certificaat en geeft WW’ers en gepensioneerden een tijdelijke plek op de arbeidsmarkt wanneer er pakketten moeten worden ingepakt. Ze werken samen met goede doelen zoals Voedselbanken Nederland, LINDA Foundation en het Wereldnatuurfonds. Dat doen ze door middel van donaties en gratis producten. De MVO visie van makro Kerstpakketten focust op 4 pijlers:

 • Sociaal ondernemen
 • Verpakkingen en plastic
 • Verantwoorde producten
 • Voedselverspilling

Showrooms

Voor een fysieke afspraak kun je terecht in één van de 17 showrooms. Daar kun je bijvoorbeeld de producten echt vastpakken en proeven. Maar je kunt er ook een eigen pakket samenstellen als je dat wilt. Ze zijn geopend van juni tot december. Je kunt ook vast een kijkje nemen in hun virtuele showroom.

Makro’s virtuele showroom

Locaties

makro kerstpakketten showrooms maps
 1. Amsterdam
 2. Barendrecht
 3. Best
 4. Beverwijk
 5. Breda
 6. Delft
 7. Duiven
 8. Duiven – Account
 9. Groningen
 10. Hengelo
 11. Leeuwarden
 12. Nijmegen
 13. Nuth
 14. ‘s-Hertogenbosch
 15. Venlo
 16. Vianen
 17. Zwolle