Bijenkorf kerstpakketten 2018: Top 3

thumbnail

Op zoek naar een stijlvol kerstpakket van de Bijenkorf? Check mijn top 3 Bijenkorf kerstpakketten:

1. Glowing gift – Sakura (€ 50,- incl. btw)

bijenkorf kerstpakketten 2018 rituals geschenkpakket
bijenkorf kerstpakketten 2018 rituals sakura

Een relax kerstpakket doet het bijna altijd goed. Ontspannende Rituals geuren voor lichaam, geest en huis. Samen met rustgevende Sakura thee, voor na het scrubben en smeren.

2. Kleurrijke saladerecepten (€ 60,- incl. BTW)

In dit kerstpakket vind je 150 inspirerende recepten om zelf, thuis hippe slaatjes te maken. Food Stories olijfolie en azijn voor de perfecte dressing. En een stijlvolle saladeschaal van bamboe.

bijenkorf kerstpakketten 2018 salade recepten
bijenkorf kerstpakketten 2018 salade receptenboek

3. Sparkling Gift – White Gold (€ 60,- incl. BTW)

bijenkorf kerstpakketten 2018 prosecco en 2 flutes
bijenkorf kerstpakketten 2018 prosecco pakket

In der Beschränkung zeigt sich erst der Meister. Een pakket met sprankelende, frisse Bottega White Gold Prosecco, 2 flutes en Charbonnel en Walker Gin truffels. Behalve goed gezeldschap heb je niet meer nodig voor een goed uiteinde.


Bijenkorf kerstpakketten 

In 2016 werd de Bijenkorf Cadeauservice gelanceerd.  Maar De Bijenkorf en kerstpakketten gaan way back. Rond de laatste eeuwisseling was de Bijenkorf nog één van de vier grootste kerstpakket leveranciers in ons land. Samen met Sligro, Makro en Ahold (DeliXL) goed voor 4,5 miljoen pakketten (bron).

Hoe en waarom het daarna stopte met de kerstpakket handel is mij niet geheel duidelijk. Feit is wel dat veel ex-medewerkers hun weg in de branche vonden. Enkele succesvolle nieuwe ondernemingen ontstonden. En ondertussen kon je bij de Bijenkorf, voor je kerstgeschenk, alleen een cadeaukaart bestellen.

Luxe pakketten

Voor de meest luxe kerstpakketten moet je niet in Nederland zijn. Maar dit komt het dichtst in de buurt! Sinds enkele jaren (2016 om precies te zijn) is de Bijenkorf cadeauservice terug. En dit jaar ook met echte kerstpakketten! Deze service is bedoelt voor de zakelijke markt die op zoek is naar luxe cadeaus voor hun medewerkers en relaties.

Bestellen

De luxueuze Bijenkorf kerstpakketten zijn vormgegeven in een feestelijke verpakking. De kerstpakketten en relatiegeschenken dragen de kenmerkende sfeer en stijl van de Bijenkorf. Wat er in gaat komt natuurlijk uit het assortiment van de Bijenkorf. Online bestellen kan gemakkelijk in hun webshop. Je kunt ook zelf je pakket samenstellen in één van de filialen.

Geschenk goeroe, gadget fanaat en branding baas.
Terug omhoog