Bijenkorf kerstpakketten 2018: Top 3

Op zoek naar een stijlvol kerstpakket van de Bijenkorf? Check mijn top 3 Bijenkorf kerstpakketten:

1. Glowing gift – Sakura (€ 50,- incl. btw)

bijenkorf kerstpakketten 2018 rituals geschenkpakket
bijenkorf kerstpakketten 2018 rituals sakura

Een relax kerstpakket doet het bijna altijd goed. Ontspannende Rituals geuren voor lichaam, geest en huis. Samen met rustgevende Sakura thee, voor na het scrubben en smeren.

2. Kleurrijke saladerecepten (€ 60,- incl. BTW)

In dit kerstpakket vind je 150 inspirerende recepten om zelf, thuis hippe slaatjes te maken. Food Stories olijfolie en azijn voor de perfecte dressing. En een stijlvolle saladeschaal van bamboe.

bijenkorf kerstpakketten 2018 salade recepten
bijenkorf kerstpakketten 2018 salade receptenboek

3. Sparkling Gift – White Gold (€ 60,- incl. BTW)

bijenkorf kerstpakketten 2018 prosecco en 2 flutes
bijenkorf kerstpakketten 2018 prosecco pakket

In der Beschränkung zeigt sich erst der Meister. Een pakket met sprankelende, frisse Bottega White Gold Prosecco, 2 flutes en Charbonnel en Walker Gin truffels. Behalve goed gezeldschap heb je niet meer nodig voor een goed uiteinde.


Bijenkorf kerstpakketten 

In 2016 werd de Bijenkorf Cadeauservice gelanceerd.  Maar De Bijenkorf en kerstpakketten gaan way back. Rond de laatste eeuwisseling was de Bijenkorf nog één van de vier grootste kerstpakket leveranciers in ons land. Tegenwoordig heeft het warenhuis zich meer en meer gericht op een niche in onze markt. Die van exclusieve geschenkpakketten en relatiegeschenken. Lees meer over de Bijenkorf kerstpakketten & Cadeau Service.

Bestellen

De luxueuze Bijenkorf kerstpakketten zijn vormgegeven in een feestelijke verpakking. De kerstpakketten en relatiegeschenken dragen de kenmerkende sfeer en stijl van de Bijenkorf. Wat er in gaat, komt natuurlijk uit het assortiment van de Bijenkorf. Online bestellen kan gemakkelijk in hun webshop. Je kunt ook zelf je pakket samenstellen in één van de filialen.