Zo krijg je retestrak bedrukte flessen

Wil jij bedrukte flessen laten maken met een full color bedrukking all over? Dan moet je ze laten ‘sleeven’

Bedrukte flessen met een sleeve geven een heel bijzonder effect. Waarom? Omdat je je hierbij compleet kunt uitleven op het design van de fles, die zich dus niet laat beperken tot een klein rechthoekig etiket.

Ik zag deze soort bedrukking van flessen voor het eerst bij het Nederlandse champagne merk Zarb, dat (lijkt het) inmiddels al weer ter ziele is. Maar ze kwamen met hele gave high-end ontwerpen. Om de fles een bijzondere extravagante look te geven werden er ook nog kleine knutsel kunstwerkjes aan toegevoegd. Dat waren de onbetaalbare varianten.

Bedrukte flessen cava, wijn, olijfolie, champagne of jopenbier

Normaal gesproken ben ik geen fan van een bedrukte fles drank. Met als uitzondering wanneer dit heel erg goed gedaan is. Zoals deze wijn etiketten, of deze met een kort verhaaltje. Soms zijn ze zo goed, dat je na het verorberen van de inhoud, de fles wilt bewaren. Simpelweg omdat hij te mooi is om weg te gooien. Die heb je.

Maak van je relatiegeschenken collectors items. Of lanceer je eigen merk cava, wijn, olijfolie, champagne of jopenbier. Het mooie is dat ze je helpen bij het ontwerp. Omdat elke fles weer een andere vorm heeft is dat heel erg belangrijk. Want een taps toelopende flessenhals vervormt vanzelfsprekend het beeld.

Full color sleeve

De fles zelf wordt niet echt bedrukt, er wordt een vooraf bedrukte sleeve om de fles aangebracht. Speciaal voor dit proces hebben ze een machine gemaakt. Door de warmte krimpt de sleeve, en wordt hij super strak op de fles aangebracht. Na dit thermische proces wordt de flessenhals afgewerkt met een door jou gekozen kleur capsule.

Lees ook:  Selfie drone bedrukken met je logo

Vanaf 50 stuks

Ga je 50 flessen bedrukken, dan betaal je € 13,99 (ex btw) per fles. Dat is inclusief het ontwerp, de productie én aflevering. Vanaf 2.500 flessen betaal je € 10,49 (ex btw), dus er zit een staffel in.

  • Kosteloos ontwerp, passend bij de vorm van de fles
  • 10 kleuren krimpcapsules voor een custom look
  • Levertijd vanaf 2 weken (gefaseerde levering mogelijk)