Goedkope kerstpakketten overzicht 2019

Mooi pakket, voor een klein budget

5 goedkope kerstpakketten voor een budget onder de tien Euro

Laat me raden, je mag dit jaar goedkope kerstpakketten bestellen? Dat kan een uitdaging zijn! I got your back! Ik heb het internet afgestruind, en de budget pareltjes eruit gevist. Ik heb zelfs een pakket gevonden van minder dan 4 Euro! Hierbij de top 5 goedkope kerstpakketten van 2019:

  1. Surprise Cadeau Bij De Post (€ 3,95 – via Kerstpakketten Idee)
  2. Kerstpakket Enjoy (€9,25 – via Premium kerstpakketten)
  3. Kerstpakket Kleintje Italië (€ 9,50 – via Kerstpakkettenkiezer)
  4. Guusje (€ 9,95 – via Plus kerstpakketten)
  5. Compliment voor jou (€ 9,95 – via Makro kerstpakketten)
surprise cadeau bij de post goedkoopste kerstpakket 2019 top 5

1. Surprise Cadeau Bij De Post

Inhoud: 5 artikelen

Ongelooflijk, maar voor minder dan vier Euro heb je al een kerstpakket. In dit pakket zitten 5 kleine surprise cadeautjes, en een hip touwtje om ze in de kerstboom te hangen. Elke dag in de vakantie een doosje openmaken…

kerstpakket enjoy goedkoop kerstpakket vergelijking 2019 overzicht budget pakketten

2. Kerstpakket Enjoy

Inhoud: 8 artikelen

Een kerstpakket zonder alcohol, maar met heel veel suiker. Dit kleine kerstpakketje gaat over thee en heeft twee Turkse theeglaasjes. Verder natuurlijk thee, chocolade, koekjes, suiker en vanille fudge! Verpakt in een zwarte kartonnen doos.

Kerstpakket Kleintje Italië kleine kerstpakketten budget pakket italie

3. Kerstpakket Kleintje Italië

Inhoud: 8 artikelen

Italianen weten: je hebt maar weinig nodig om de perfecte maaltijd te bereiden. Een handige paarse ovenwant met pasta, pesto en Italiaanse kaas. Een klein kerstpakket, met een dikke knipoog naar Italië.

guusje kerstpakket plus supermarkt budget goedkoop pakket 2019 overzicht

4. Kerstpakket Guusje

Inhoud: 5 artikelen

Dit mini kerstpakket hebben ze bij Plus hip verpakt in een kraft box. Er staat groot: BEDANKT op gedrukt. Dus de boodschap is meteen duidelijk. In het pakket zit kaas, abrikozen dip, luxe chocoladereep, caramel sticks en een doosje gezouten pinda’s.

Lees ook:  20 x Leuk zomer relatiegeschenk, om te bedrukken
compliment kerstpakket makro goedkoopste pakket 2019

5. Compliment voor jou

Inhoud: 8 artikelen

De laatste, maar niet de minste in deze top 5 goedkope kerstpakketten van 2019. Je kunt zien dat de Makro echt haar best heeft gedaan om voor een klein budget een mooi pakket te maken. Luxe verpakkingen bedrukt met bijzondere complimenten. Dat is nog eens genieten!

Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW


Budget kerstpakketten 2019

De budget kerstpakketten in dit overzicht zijn verzameld uit de assortimenten van 5 verschillende kerstpakket leveranciers. Er is ook een uitgebreide kerstpakket vergelijking waar je extra nuttige informatie kunt vinden over deze leveranciers.

Vind je deze pakketten niet goedkoop? Dat kan natuurlijk. Maar check liever eerst even het landelijk gemiddelde. Want de waarde ligt ongeveer rond de €50 per pakket. Blijkt uit onderzoek. Misschien wel handig om te weten, voor je de kerstpakket-vergadering straks ingaat 😉

Foto credit: Makro Kerstpakketten