Hier koop je luxe relatiegeschenken (maar niet mega duur)

Luxe relatiegeschenken nodig? Kijk dan even met mij mee naar het assortiment van Vinga of Sweden…

Serieus, ik ben niet (#Ad SRC) betaald voor deze post! Ik ben oprecht enthousiast over dit luxe relatiegeschenken merk. Er zijn altijd een paar leveranciers van relatiegeschenken die mij opvallen omdat ze echt iets anders te bieden hebben.

Ik was dit jaar eventjes op De Leveranciersdagen in Houten. Naast de stand van Prodir, viel mij dit merk op. Ik kan moeilijk de complete beeldbank van hun delen, want het is een mega assortiment. Dus het is nu alleen even genieten van een (kleine) selectie luxe relatiegeschenken.

Credits: Vinga of Sweden

Vinga of Sweden

Sinds 2006 combineert Vinga of Sweden stijlvol ontworpen cadeau artikelen met een vleugje Scandinavische traditie. Ze verkopen niet alleen innovatieve en gebruiksvriendelijke relatiegeschenken, maar het ziet er ook nog goed uit.

Bij welke relatiegeschenk handel kun je nou nog een mooi schaakbord kopen, laat staan (ja echt) een luxe croquet spel!

Het lijkt wel een groot warenhuis, of het huismerk van de Bijenkorf. Letterlijk alleen maar luxe relatiegeschenken die je kunt geven van de lente tot en met de kerstdagen.

Relatiegeschenken met luxe uitstraling

En het stopt niet bij een paar klassieke, luxe cadeautjes. Vinga of Sweden verkoopt ook hele mooie accessoires voor de woonkamer: denk aan kristallen tumblers en karaffen. Natuurlijk geurkaarsen en windlichten of vaasjes. En een heleboel mooie gietijzeren pannen en messen en snijplanken voor de keuken.

Het feestje gaat door naar de badkamer: prachtige zware kwaliteit badstof producten, toilettassen en welness artikelen in hotel-sjiek look. En ook voor outdoor gebruik zijn er stijlvolle gifts. Super gave weekendtassen, rugtassen, survival kits etc.

Lees ook:  Alles over IGO Promo

Duurzaamheid

Ik las een intro van de CEO van dit bedrijf: Calle Dahlin. Daarin legt hij uit wat hij onder duurzaamheid verstaat. Het komt er op neer dat hij producten wil maken die zo aantrekkelijk en functioneel zijn, en de kwaliteit zo hoog dat ze simpelweg meerdere generaties mee kunnen gaan.

Als voorbeeld gaf hij het speelgoed dat zijn moeder had bewaart, waar zijn kinderen nu nog steeds mee kunnen spelen. dat is iets dat je van veel plastic Intertoys-troep niet kunt zeggen.

Strooigoed vs. Conversation piece

Er is niks mis met gewoon terug gaan naar oerdegelijke producten. Relatiegeschenken en promotionele artikelen die niet zo snel stuk gaan, of de moeite waard zijn om te repareren. Dat sluit ook wel een beetje aan op de laatste SIRE campagne: waardeer het, repareer het. En denk even buiten de box: geef geen geurkaars met kerstmis maar een design onderzetter voor pannen. Een conversation piece voor tijdens het het kerstdiner, gekregen van je baas of leverancier!


Meer bijzondere relatiegeschenken vind je in de categorie stijlvol. Of schrijf je in voor de nieuwsbrief. Dan krijg je gratis 1x per maand een dosis relatiegeschenk inspiratie in je inbox.