Vrijwilligersvereniging bestelde relatiegeschenken, maar kreeg sexpoppen

Stel je voor: je bestelt 3.500 peper- en zoutvaatjes, en ontvangt 11 liefdespoppen!

De Antwerpse vrijwilligersvereniging Armentekort zet zich met buddies in voor mensen in armoede. De VWZ (vereniging zonder winstoogmerk) bestelde 3.500 peper- en zoutvaatjes. Het plan was om deze als relatiegeschenk uit te delen. In plaats van het handige tafelgerei ontving de Antwerpse vereniging 11 levensechte sexpoppen.

Besteld op Alibaba.com

ArmenTeKort plaatste de bestelling voor peper en zoutvaatjes bij de Chinese webshop Alibaba. Hoe dit misverstand is ontstaan en voor wie de ‘sexdolls’ nu echt bestemd zijn, is nog altijd onbekend.

Hopelijk meldt de persoon die de poppen besteld heeft zich bij ons. Wat we anders doen? De poppen zouden 3.500 euro per stuk waard zijn. Voor een vzw die het van subsidies moet hebben, is het een aanlokkelijk idee om ze te verkopen – maar we willen geen miserie.

Foutje

Soms kun je beter de inkoop van relatiegeschenken overlaten aan een expert. Er zit vast en zeker nu een zeer teleurgestelde sexpop shop met een paar duizend peper en zoutvaatjes. Dit grappige relatiegeschenk nieuws uit België las ik op hln.be

Lees ook:  Kerstpakketten bestellen: wat is het ideale moment?