No more verwaarloosde planten!

In (te) veel kantoren (en doorzonwoningen) zie je zieltogende planten op de vensterbank staan. Weer vergeten water te geven!

Kamerplanten leven een langer leven, dankzij deze plant gadget. Ze kunnen zich namelijk perfect zelf van water voorzien.

Zelfs een cactus kan ik nog laten uitdrogen. Ik vergeet hem water te geven, of ben gewoon te lang van huis. Ben jij ook zo’n uithuizig type? Of ontbreekt het je gewoon aan groene vingers?

Bloempot met waterreservoir

Qualy heeft de oplossing gevonden met de Log & Squirrel Tree Pot. Dagelijks de planten water geven is niet meer nodig met deze slimme bloempot. De Qualy Zelfwaterende bloempot met eekhoorn wordt in ons land o.a. geleverd door Ditverzinjeniet.nl.

Gemakkelijk in gebruik

De grappige oranje eekhoorn toont het waterniveau in het reservoir.

De pot heeft de vorm van een (cartooneske) holle boomstam, waarin een eekhoorntje woont. Dat schattige eekhoorntje blijkt te drijven op een waterreservoir onderin de stam. Is dat vol, dan kijkt de stamgast vrolijk naar buiten; is het water op, dan is hij praktisch onzichtbaar weggezakt. Bijvullen is heel simpel, via de holle zijtak.

Log & Squirrel Tree Pot

Deze ‘zelfwaterende’ – een minder frisse omschrijving al je het mij vraagt – vinding garandeert natuurlijk niet dat uw sanseveria voortaan groeit en bloeit – maar clever is het wel. En leuk om te zien, zolang uw plantje leeft. Anders blijft het een dode boom met even dode eekhoorn…

Producteigenschappen

  • Het eekhoorntje geeft aan hoeveel water er nog in het reservoir zit
  • Materiaal: polypropeen, verkrijgbaar in bruin met groen of wit met groen
  • Zo hoef je de plant veel minder vaak water te geven
  • Ideaal voor studenten, tijdens je vakantie of voor op kantoor
  • Afmeting: 13,5 x 12,5 x 14,5 cm
  • Gewicht: 260 gram
Lees ook:  Lavendel kweekset (trending cadeau nu)