Kaas door de brievenbus: Say What?

Say Cheese Today verstuurd voor bedrijven brievenbus kaas. Kaas bedrukt met je logo én persoonlijk bericht.

Twee kaasdragers van de Alkmaarse kaasmarkt: Wijnand (34) en Michel (22) zijn op dit geniale idee gekomen. Een bedrukt kaasgeschenk, dat ook nog eens door de brievenbus past!

Een origineel relatiegeschenk idee voor je zakelijke relaties, klanten of collega’s. Say Cheese Today maakt ook gooodie bags en kerstpakketten. Maar ik denk dat dit juist een perfect cadeau is voor al je internationale klanten.

Hollandse kaas

Wie Holland zegt, denkt aan kaas. Leuk voor bedrijven met internationale zakenrelaties. Of voor bedrijven met een sterk Nederlands karakter. Een kaasje dat op de post kan biedt veel mogelijkheden. Kaas is misschien erg voor de hand liggend. Maar je kunt met interculturele relaties ook beter op safe spelen als het aankomt op relatiegeschenken geven.

Handgemaakt

Ze hebben het goed begrepen bij Zeg Kaas Vandaag. De 12 verschillende smaken kaas worden op traditionele wijze met de hand gemaakt. Helemaal hip. Ook vertellen ze je nog waar: op de boerderij van familie Berkhout. Uiteraard worden de brievenbus kaasjes (ze zijn klein) voorzien van een persoonlijk kaartje, eventueel met logo.

Meer weten over hoe je brievenbus kaas kunt geven: www.saycheesetoday.nl

Lees ook:  Bij deze 2 relatiegeschenk webshops kun je het beste bestellen