Super Glanzende bonbons – origineel chocolade cadeau

De gemouleerde chocolade bonbons van Plaizier glanzen als een opaal. Met de strakke cadeauverpakking: super gaaf cadeau!

Deze super glanzende bonbons worden met de hand gemaakt door Jan-Jaap Plaizier. Vijf jaar geleden kwam de eerste chocolade machine in de bakkerij Bakken met Plaizier in Hoogeveen. De bakkerszoon besloot toen chocolade toe te voegen aan het standaard aanbod in de winkel van zijn ouders. Inmiddels is zijn hoogglans chocolade handel (Chocoladebezorgd) volledig gericht op e-commerce. En hij maakt geweldige shiny cadeaus voor bedrijven!

Hoe maak je die fraai gekleurde en super glanzende bonbons?

super glanzende bonbons maken chocolatier jan-jaap plaizier

De psychedelische druppel patronen zien er ingewikkeld uit, en dat is het ook. Want ik vroeg Plaizier hoe ze dat doen. De mooie glanzende en gekleurde bonbons kleuren ze stuk voor stuk met de hand! Dit doen ze met gekleurde chocolade. Hierna vullen ze de chocolade omhulsels met een vulling. Daarna sluiten ze de bonbon af met een laagje chocolade. Het hele proces duurt ongeveer 2 dagen. Hierna worden de vormen gekoeld en kunnen ze de bonbons verlossen uit hun vormpjes.

Stijlvolle verpakkingen (brievenbus proof)

Als relatiegeschenk verkopen ze vooral de bonbons in een custom made cadeauverpakking. Maar je kunt ook zelf de wikkel om het doosje ontwerpen. Indien gewenst kunnen ze het design ook voor je regelen. Voor aankomende kerstperiode komen er ook weer super gave nieuwe verpakkingen aan. Zoals een bonbon kerstboom.

Daarnaast is het pakket geschikt om als brievenbuspost te versturen. Een origineel chocolade cadeautje om je hardwerkende thuiswerkers dit jaar mee te verrassen? Chocolade is het op 1 na meest gegeven thuiswerk cadeau. Dus dat is geen gek idee.

Lees ook:  Een originele kerstpakket verpakking: hoe dan?

Waarom is dit een goed idee?

Het meest gave aan deze relatiegeschenk bonbons vind ik toch wel de super glanzende afwerking, en stijlvolle doosjes. PSV maakte een eigen verpakking als verjaardagscadeau voor haar sponsoren.

Kortom een lekker en vooral uniek chocolade relatiegeschenk. Ze gaan als ‘warme broodjes’ over de toonbank!Iets sjiekers in gedachten? Lees over de luxe relatiegeschenk bonbons van Maison Macolat.