Bierpakket bedrukken met de naam van je collega’s

Een bierpakket bedrukken met een naam, logo of foto. Een originele geschenkverpakking als je snel een persoonlijk relatiegeschenk wilt bestellen. Of als origineel kerstpakket voor alle alcoholisten op kantoor. Ik kreeg deze relatiegeschenk tip van een bierliefhebbende collega.

Houten bierkrat

Niet een bedrukt bierpakket, maar ook wel leuk zijn deze houten bierkratten van Greetz. Is dit voor jou het perfecte bierpakket als relatiegeschenk? Zoek dan niet verder en bestel deze stoere bierkisten gevuld met bier van Grolsch, Amstel, Heineken, Hertog Jan, Texels of Jopen bier.

Beer in a Box vol speciaalbier

Bij Beer in a Box krijg je altijd de lekkerste bieren op basis van smaak. Zo krijg je het ultieme verrassingspakket met bieren van ambachtelijke brouwerijen. Super leuk cadeau voor je klant of beste collega.

Met Beer in a Box geef je een borrelbox vol unieke speciaalbieren, wijnen of sapjes. De Beer ontzorgt jou op alle vlakken. Hij heeft je rug. Jij hoeft alleen te vertellen hoeveel en hij regelt de rest! Ultiem als relatiegeschenk, personeelsbedankje of een VrijMiBo.

Bierpakket bedrukken: voor luie mensen…

Het is bewezen: luie mensen zijn intelligenter. Een persoonlijk bierpakket als relatiegeschenk is een briljant idee. Met deze tip: zonder stress en klotsende zweetoksels bestellen.

Gepersonaliseerd bierpakket

Stel je voor: elk bierpakket bedrukt met de naam van je collega. Je kunt zelf een origineel ontwerp voor je bierpakket label gaan knutselen. Samen met je designer, die daar totaal geen zin in heeft, kun je uren lang pielen in photoshop. Zonde van je tijd! Natuurlijk moet het etiket er leuk uitzien. Maar denk bij het bestellen van een bedrukt bierpakket ook aan het bier!

Lees ook:  Duitse Bundesliga-clubs komen met logo mondkapjes

Bierkenners

Texels Skuumkoppe, Lamme Goedzak, Jopen Mooie Nel IPA, Kompaan Bondgenoot, ’t IJ Zatte

Hippe biertjes in je bierpakket van Nederlandse micro brouwerijen

Inderdaad. Vergeet de biertjes niet. Wat is nu een hippe IPA? Welke webshop kan ik die krijgen? Of moet ik dan de stad in? Daar wil je helemaal niet over nadenken. Laat staan dit organiseren. Je bent immers een slimme relatiegeschenk inkoper. En daarom ook redelijk lui. Ik heb voor jou de gouden tip: bestel ze in de webshop van Yoursurprise.

Maak gebruik van de standaard templates bij Yoursurprise voor het bedrukken van de pakketten. Gemakkelijk én snel, want voor 16:00uur besteld is de volgende dag al op kantoor. Succes!

Bierfles bedrukken?

In plaats van een heel bierpakket kun je het ook houden bij 1 bierfles bedrukken. Greetz plaatst jouw etiket op de fles. Een heel mooi voorbeeld daarvan is deze Duvel fles. Een echte bierfan kun je hier goed mee verrassen. Check deze fles Duvel met persoonlijk etiket. 7 dagen per week bezorgd. Morgen bezorgen? Bestel voor 22:00.

Extra inspiratie tip: geef het vrijmibo pakket: verras een complete afdeling in één keer met 1 groot drank & tucs pakket.