Nieuw: Herman den Blijker kerstpakketten bij de Makro

Update 2019: de kerstpakketten van Herman den Blijker zijn verrijkt met augmented reality. Scan de zappar symbolen op de verpakkingen en krijg direct culinaire kooktips van herman op je telefoon.

Kerstpakketten vol passie! Wat maakt de Herman den Blijker kerstpakketten anders dan anders? In deze video vertelt Herman zelf waarom “het kerstpakket van Den Blijker zo’n goede keuze is.”

Herman den Blijker kerstpakketten ‘Passie voor koken’ en ‘Herman’s BBQ’.

Een opvallende joint promotion dit jaar in het top segment van Makro kerstpakketten. Kerstpakketten tot 99,- p/st in samenwerking met Herman den Blijker. Ook Parfumerie Douglas en luxe warenhuis De Bijenkorf werken dit jaar samen met Makro kerstpakketten.

Herman Rough & Authentic

Wil jij je  collega’s trakteren op een culinair kerstpakket? Bij de Makro kun je dit jaar kiezen voor: Herman Rough & Authenic. Met deze pakketten kunnen je collega’s zelf experimenteren in de keuken.

On trend

Volgers van mijn blog hadden het zelf kunnen verzinnen. Maar mocht je wat later inhaken, hier de bewijslast dat we hier een trendy kerstpakket anno 2018 te pakken hebben.

Een authentiek product, een one of a kind, dat niemand anders heeft en waar we de herkomst van kunnen achterhalen. Met zorg en aandacht worden stoere, ruwe materialen als leer en hout bewerkt tot een uniek eindresultaat.

Makro Kerstpakketten – Herman Rough & Authentic

Herman’s BBQ pakket

Herman’s stoere kerstpakketten passen perfect bij deze trend.  Wel jammer van het ‘kunstleren schort’. Een gemiste kans. Aangezien deze lijn heet: Rough and Authentic. En zeker gezien de actie:

Actie! Ontvang een gratis lederen schort t.w.v. €99 bij een online bestelling van Herman den Blijker kerstpakketten. 

Geldig vanaf 50 stuks en op = op.

Speciaal voor Makro kerstpakketten

Herman den Blijker heeft zelf een selectie gemaakt met producten die hij ook zelf zou gebruiken. De verpakkingen in de Herman den Blijker kerstpakketten zijn exclusief voor Makro Kerstpakketten ontwikkeld.