Relatiegeschenk Idee

Menu

Cake met je logo bedrukken

cake bedrukken met je logo

Ambachtelijk en met vakmanschap gebakken relatiegeschenk cake, bedrukt met logo.


relatiegeschenk idee cake bedrukken met logo

cake bedrukken met logo kerstLogocake geboorte

Logocake bedrukt sinterklaasCake. Bedrukt is dit eetbare relatiegeschenk idee, in te zetten voor opvallend veel verschillende ‘geefmomenten’. Geef de bedrukte cake met logo, zomaar, als bedankje aan je klanten. Stuur logo cake als relatiegeschenk rond Pasen, Suikerfeest of Kerstmis. Cake doet het ook goed bij een receptie. Met de opening van een nieuwe winkel of pand bijvoorbeeld. Cake cadeau: ter ere van de geboorte van een kind. Collega 5 jaar in dienst? Of krijgt iemand een vast contract? Ook dan is een bedrukte cake een super leuke en originele verassing.

Cake business; lekkere business!

1 meter cake met logo

De grootste logo cake (XXL) is een meter lang. Bam! Daar kom je mooi mee binnen. Er gaan circa 50 plakjes uit. Logocakes zijn ook verkrijgbaar in Large (circa 8 plakjes) en X-Large (circa 13 plakjes). Naast naturel zijn de cakes op verzoek ook in de smaken speculaas en chocolade verkrijgbaar.

1 meter cake bedrukken met logo relatiegeschenk idee
1 meter XXL logo cake – Happy New Year

 

Drie generaties cakebakkers

Cakebakkerij van der Spoel ambachtelijke logo cake
Cakebakker: Cornelis van der Spoel

Ambacht en vakmanschap, het is een onmisbaar ingrediënt voor een trendy kerstgeschenk dit jaar. Bij Cakebakkerij van der Spoel zit het bakken van cake in hun DNA. Dat proef je niet alleen. Dit bleek ook de sleutel tot hun succes. Vanaf 2005 richtte de bakkerij zich volledig op het bakken van ambachtelijke cakes. Hun cakejes weerspiegelen de jarenlange ervaring van wel 3 generaties bakkers. De roots liggen in Middelharnis, waar Cornelis van der Spoel in 1971 als bakker van start ging. Zoon Hennie volgde later in zijn voetsporen en met Frank en Ron is inmiddels de volgende generatie toegetreden tot het bedrijf.

Lees ook:  Klassieke tegeltjes bedrukt met moderne prints

Online bestellen

Inmiddels bestaat het assortiment uit ruim 100 verschillende cake soorten. Deze kunnen met bedrukking geleverd worden. De gebakken cakes worden simpelweg voorzien van een eetbare print op fondant. Bedrijven bestellen de bedrukte cake voor alle geefmomenten en feestdagen. Denk aan Koningsdag, Pasen, Suikerfeest, Carnaval, Kerst, Nieuwjaar, Valentijn, Moederdag etc. Bestellen doe je op hun website.