RUMAG Kerstpakketten, als het anders moet

Zijn je medewerkers tussen de 20 tot 35 jaar jong? Geef RUMAG kerstpakketten


Dit bedrijf verzamelde binnen anderhalf jaar bijna een miljoen volgers op sociale media met ongecompliceerde slogans. Nu denk jij aan Loesje, of misschien Mwah. Maar jouw medewerker denkt aan RUMAG. Heb je even geen zin in getrut met wellness cadeaubonnen? Lees dan maar verder. Deze kerstpakket tip is goud.

Jongeren hechten gemiddeld de meeste waarde aan een kerstpakket. Uit een onderzoekje blijkt dat een kwart van de jongeren gedemotiveerd raakt als ze geen kerstpakket krijgen. Beetje overdreven misschien maar OK. Niks geven met kerst is gewoon kloterig.

Een origineel kerstpakket voor millenials moet herkenbaar zijn, een beetje grof en als het even kan seksueel getint

Stel het gros van je medewerkers valt onder die doelgroep: Millennials. Deze lui zijn geboren in de 80ies en 90ies. Ze vormen inmiddels een steeds belangrijker deel van onze werkende populatie. Dus de kans is vrij groot dat ook jouw personeelsbestand de nodige hoeveelheid Generatie Y of hipsters bevat. Ze zijn anders dan de gemiddelde baby-boomer chef. Dan mag je ook iets anders geven met het kerstfeest.

rumag kerstpakketten kopen origineel idee hip kerstpakket
Credits: RUMAG
rumag kerstpakket agenda 2018 -2019
goed verhaal koffiemok rumag kerstpakketten
rumag kerstpakketten deurmat wijn werk

Custom branded producten er in…

Men zegt dat ze anders zijn. En dat zal tot op zekere hoogte ook wel kloppen. Millennials zijn o.a. opgegroeid in het ‘digitale tijdperk’. Wat betekend dat ze sneller de herkomst van het zakje chips uit je kerstpakket hebben gegoogled dan dat jij kunt opzoeken wat RUMAG is. Voor deze mensen zijn er nu: RUMAG Kerstpakketten! Individualiseren, personaliseren en customizen kan.

Lees ook:  CASETiFY drinkflessen

RUMAG kerstpakketten

Iedereen wil tevreden medewerkers. Dus geef ze iets dat aanspreekt. Het moet herkenbaar zijn, een beetje grof en als het even kan seksueel getint. Dat doet het, vooral tijdens de kerstdagen, erg goed. RUMAG is bekend vanwege controversiële teksten op sociale media. En nu kun je ze ook bedrukt op een fles wijn, mok , t-shirt of deurmat krijgen. Mooi meegenomen voor de scheiterige kerstpakket inkopers onder ons: politieke of religieuze teksten komen niet door de ballotage van RUMAG.