Kijk & Leer van FEBO’s merchandise festivalcollectie

FEBO lanceerde onlangs, na het overweldigende succes van vorig jaar, deze jaloersmakende festivalcollectie.


Merchandising is het commercieel exploiteren van de populariteit van je merk. In sommige gevallen kan goede merchandising de populariteit van je merk zelfs vergroten. De FEBO Fashion lijn in 2017 was een mega hit. Binnen één dag waren de slippers uitverkocht en op Marktplaats werden ze zelfs voor 175 euro aangeboden. De FEBO slippers gingen toen razendsnel over de toonbank voor een bizarre €17,50 per paar. Kassa voor de fastfood keten! FEBO-directeur Dennis de Borst zegt dat hij de Haute Frituur voor zijn fans maakt. Nou dan zou ik er een aardigere prijs voor vragen. Bovendien: merchandise is natuurlijk commercie, geen liefdadigheid.

De collectie hebben we speciaal voor onze fans gemaakt. Het is de ultieme manier om je liefde voor FEBO te bezegelen.

Dit jaar zullen ze het succes van 2017 zeker overtreffen met de FEBO fanny pack. Of Het Snacktasje zoals ze hem zelf noemen. Fans betalen er gemakkelijk € 24,95 voor.

2018 FEBO-festivaloutfit

Wat is er zo goed aan? Als gezicht voor hun nieuwe FEBO kledinglijn kozen ze om te beginnen in 1 keer goed. Rapper Donnie. Die gast waarvan je zijn snelle planga wilt bedrukken met je logo. En het ander boegbeeld is tatoeëerder Dikke Dennis. Zo te zien doet het FEBO heuptasje hem beter dan die harige bierbuik fanny pack.

febo merchandise rapper donnie kroket festivalkleding

De festival collectie, en het FEBO Snacktasje, is verkrijgbaar via hun webshop.

Lees ook:  Invoerverbod dreigt voor producten uit Xinjiang