Gratis McDonald’s merchandise ter ere van McDelivery lancering

FEBO is niet de enige fastfood keten die fans trakteert op wannahave merchandise. Om de wereldwijde lancering van de langverwachte McDelivery-service te vieren, heeft McDonald’s in samenwerking met UberEATS een limited editione merchandise producten onthuld.

Win één gratis artikel uit de vette McDonald’s merchandise collectie wanneer je via UberEATS boekt!

McDelivery Collection

McDonald’s gaf gratis (ja, gratis!) items weg uit een limited edition merchandise collectie van McDelivery om de wereldwijde lancering van hun nieuwe bezorgdienst te vieren. McDonald’s fans konden onder andere een Franse frietjes joggingpak, Big Mac-onesie, een Big Mac-kussensloop en een picknick kleedje met hamburgers en friet winnen.

1 dag gratis McDonald’s merchandise

mcdonalds ubereats bezorgdienst

25 juli 2018 kondigde McDonald’s de steden over de hele wereld aan waar McDELIVERY beschikbaar zal zijn op mcdeliveryatmcdonalds.com. In Nederland is dat nu: Utrecht, Amstelveen, Amsterdam, Den Haag en Rotterdam. Je kon één item gratis uit de mMcDonald’s merchandise collectie selecteren.

Pilot UberEATS

De markt voor foodbezorging is in Nederland in ruim twee jaar tijd sterk gegroeid. McDonald’s heeft steeds het doel gehad om ook in Nederland haar gasten te bedienen door hun favoriete producten bij hen thuis of op het werk te bezorgen.

McDonald’s startte op 6 juni jl. met de pilot van McDelivery; bezorging van McDonald’s producten via UberEATS. De bezorging van McDonald’s startte in deze testfase vanuit drie restaurants: Amsterdam Spaklerweg, Amsterdam Albert Cuyp en Stadshart Amstelveen.

Bron: hypebeast.com

Lees ook:  Scherpe inhaker: nationalistische merchandise