Robocop zonnebril bedrukken

Jij gaat de robocop zonnebril bedrukken met je logo. En vlug inspelen op die snelle planga hype!

De planga websites schieten net zo snel als deze robocop zonnebrillen uit de grond. Ze kopen de trendy brilletjes natuurlijk allemaal hier op AliExpress. Dus als slimme relatiegeschenk inkoper, doe jij hetzelfde. Het enige dat je hoeft te doen is een tampondrukker in de buurt inschakelen en klaar is kees.

AliExpress zonnebrillen

snelle planga wit originel relatiegeschenk idee robocop bril bedrukken
AliExpress: Motorfiets Fiets Zonnebril UV400 Anti Zand Wind Beschermende Bril
robocop zonnebril bedrukken logo laskap editie aliexpress relatiegeschenk idee
AliExpress: Vbiger Mannen Vrouwen Oversized Shield Vizier Zonnebril

robocop zonnebril bedrukken logo laskap editie aliexpress relatiegeschenkenrobocop zonnebril bedrukken logo relatiegeschenk idee

Rapper Donnie, Snelle planga

De straattaal voor een zonnebril: planga. De hype rond snelle planga’s zoals de robocop zonnebril begon bij rapper donnie. Hij maakte een filmpje voor zijn Instagramvolgers waarbij hij reviews plaatste van verschillende zonnebrillen.

Dit is wel een heel snelle planga, ouwe

Het nummer dat volgde: Snelle Planga, is inmiddels ruim 1 miljoen keer beluisterd is op Spotify. Het begrip snelle planga is nu overal te horen. Een origineel relatiegeschenk idee voor de zomer dus. Als give-away op festivals zul je hier zeker mee scoren. Een premium voor energy drankjes als red bull. Of cadeau bij een proefabonnement op Autoweek?

donnie snelle planga robocop zonnebril bedrukken

Lees ook:  BE O bottle bedrukken; Dutch design drinkfles van suikerriet!