Duitse bestseller: corona veiligheidshesjes

De corona veiligheidshesjes die vragen afstand te houden worden in Duitsland een bestseller

Gib Corona keine Chance – Abstand halten

Een medewerkster van een marketing- en reclamebureau in het Duitse Delmenhorst brak zich het hoofd over wat in de huidige crisis een origineel en nuttig ‘werbegeschenk’ (promotioneel artikel) zou kunnen zijn.

Als (o.m.) relatiegeschenkenbedrijf begrijpelijkerwijs behoort Werbewerk Schierloh niet tot een vitale sector (‘nicht systemrelevant!”) en moest daarom ook zoals vele andere ondernemingen de kantoren sluiten vanwege de corona-crisis. Normaal gesproken levert Schierloh zaken als reclameborden, neonreclames of complete weggeefacties, maar de vraag hiernaar is momenteel om het zacht te zeggen gering. Goede raad was duur: wat zou in deze omstandigheden een zinvol en nuttig ding zijn? 

De oplossing die zij vonden was: een veiligheidshesje met actuele opdruk! 

Zoals overal wordt mensen in Duitsland aangeraden om voldoende afstand van elkaar te houden. Iedereen weet hoe moeilijk mensen dat vinden, zelfs gewapend met winkelkarretjes. Hoe beter om afstand én aandacht schreeuwen dan met zo’n fel geel veiligheidsvest, met de opdruk “Geef Corona geen kans – blijf op afstand “?

corona veiligheidshesjes bedrukken duitsland

Corona veiligheidshesjes bedrukken

De eerste “zelftests” verliepen succesvol en het bedrijf biedt deze vesten nu te koop aan. De vraag is groot; er zijn al bestellingen uit verschillende deelstaten en zelfs uit het buitenland. Grote kans dat het een echte bestseller wordt … Met jouw logo?

afstand veiligheids hesje corona bedrukken

Tip: Bestel je eigen bedrukte corona veiligheidshesjes bij drukwerkdeal Vanaf € 1,27

Lees ook:  Sneakers bedrukken