Opblaasbare zitzakken bedrukken met je logo

3 redenen waarom je opblaasbare zitzakken cadeau wilt geven

De bedrukte opblaasbare zitzakken zijn momenteel zeer populaire relatiegeschenken. Dus zoek je een echt leuk zomergeschenk voor je personeel? Niet een frisbee, strandhanddoek of picknickmand? Lees dan hier waarom je de opblaasbare zitzakken (seatzac) wilt bedrukken met jouw logo!

Hot & trending: opblaasbare zitzakken bedrukken

In het kort:

  1. Hoog wannahave gehalte
  2. Leisure item
  3. Universeel

Wannahave (1)

Om een ‘hit’ te zijn in geschenkenland, moet je allereerst een hebbeding zijn. Het is de absolute numero uno op de insider tip-lijst voor relatiegeschenken geven. Niet per se omdat het noodzakelijk is; je wilt het gewoon hebben om het te hebben. Opblaasbare zitzakken hebben dit: een zeer hoog wannahave of must-have gehalte. Terwijl jij daar op de harde grond een groene grasveeg op je nieuwe broek aan het maken bent (en een houten reet ontwikkelt), zie je de ander relaxed ‘zweven’ in hun air lounger. Dat wil je!

Leisure time (2)

Goede geschenken hebben altijd te maken met vrije tijd besteding. Het cadeau symboliseert vrijheid en alle positieve emoties en gevoelens die daarmee gepaard gaan. Dat kan een hobby zijn (koken, sport, literatuur) of het ultieme vrijetijd gevoel: vakantie! Daarom zijn camping gadgets zoals de bedrukte seatzac, hamamdoek cadeau, een multitool relatiegeschenk of een biologische wegwerp barbecue ideale relatiegeschenken. En wat kan er relaxter zijn dan hangen in een lucht zitzak?

lucht zitzak 2019 info

Universeel (3)

Oké misschien is de opblaasbare zitzak niet zo handig voor invaliden of bejaarden. Je hebt namelijk wel een beetje handigheid nodig om het ding te vullen met lucht. Maar een opblaasbare zitzak is vrijwel voor iedereen (man, vrouw, GBLT of niet) een geschikt cadeau. Het is een universeel geschenk voor geluier en lounging, bezigheden waar iedereen zich mee kan associëren. Daarom hoef je niet na te denken over de vraag of het past bij je doelgroep. Grote kans op een succes dus!

Lees ook:  Zomer aanbieding: SeatZac bedrukt met logo

Kortom: als je nog twijfelt over de airlounger: twijfel no more. Deze bedrukte opblaasbare zitzakken bestel je hier vanaf 19.95 (ex btw).