Leren sleutelhangers bedrukken met logo of naam

Leren sleutelhangers bedrukken met het logo of de naam van je klant. Super stijlvol, praktisch en duurzaam relatiegeschenk idee!

Ben je soms ook een beetje klaar met al die biologische doorgedraaide duurzaamheid strijders? Maar heb je wel de sjoege om te begrijpen dat sommige dingen beter kunnen? Dan is dit een bijzonder relatiegeschenk idee.

Je hoeft namelijk geen hippe drinkflesjes gemaakt van algen, suiker en cassave te bedrukken om duurzaam uit de hoek te komen. Door simpelweg een nuttig gebruiksvoorwerp als relatiegeschenk te geven, draag je ook een steentje bij aan een duurzamere samenleving. Eco realisme, heet dat.

Uniek, stijlvol en persoonlijk cadeau dat elke dag wordt gebruikt.

Hangemaakt relatiegeschenk

Het voorbeeld van deze gegraveerde leren sleutelhangers komt van Windmillkey. De lederen sleutelhanger wordt volledig in Nederland geproduceerd. Met lokale partijen wordt de windmillkey uit het tuigleer gesneden, gegraveerd en stuk voor stuk met de hand in elkaar gezet. Een vernuftig hefboomeffect zorgt bij het opendraaien van de sleutelhanger voor een mooi geordend overzicht van je sleutels. Sjiek hoor.

Windmillkey veranderde van huiskamer project tot een zeer goed lopend bedrijf. Oprichters Daan en Jelle (Amsterdam) hebben een enorme passie voor hun product. Met veel liefde en passie worden de sleutelhangers in elkaar gezet. En dat zie je!

Personaliseren

Dit is een stoer relatiegeschenk. Leer is een natuurlijk materiaal, dat na verloop van tijd een steeds geleefdere uitstraling krijgt. Heel bijzonder. Nog mooier maak je de sleutelringen met de naam van je collega of klant gegraveerd in het leer.

leren sleutelhanger bedrukt met naam

Leren sleutelhanger gestikt

  • Ook verkrijgbaar in de kleur zwart
  • Plantaardig gelooid volnerf buffelleer
  • Van hoogwaardige Nederlandse makelij
  • Kies je eigen tekst en 1 van de 16 lettertypes.
leren sleutelhanger personaliseren marketing campagne

Leren sleutelring met lus

  • Ook verkrijgbaar in het zwart
  • Plantaardig gelooid volnerf buffelleer
  • Van hoogwaardige Nederlandse makelij
  • Kies je eigen tekst en 1 van de 16 lettertypes.

Waarom leren sleutelhangers fijne geschenken zijn

Een goede sleutelhanger scheelt je een hoop schade aan veel producten. Je krijgt minder snel gaten in je broeken, of krasjes op telefoons of zonnebrillen die meereizen in je tas. Je kunt daarom geen relatiegeschenk catalogus openslaan, zónder de sleutelhanger tegen te komen. Het is een populair cadeau.

Maak van een saaie sleutelbos een stijlvolle modeaccessoire.


leren sleutelhanger relatiegeschenk stijlvol

Een sleutelbos is iets heel persoonlijks. Je gebruikt het, gek genoeg, vrijwel elke dag. En je draagt het altijd veilig, dicht bij je. Stel je eens voor hoeveel waardevolle impressies dat zijn… Dan wil je geen goedkope wegwerp sleutelhanger geven!

Lees ook:  Wijn met eigen etiket; dat niet saai is

Dit is nog een gaaf voorbeeld van een custom leren sleutelhanger gemaakt in opdracht van Airbnb door Woolly Made en Canary Marketing. Leuk idee? Laat dan ook leren sleutelhangers bedrukken met de naam van je klant of jullie eigen logo. Een ambachtelijk relatiegeschenk, wat ook on-trend in 2019 is, en dat een leven lang herinnerd zal worden. Dát is pas duurzaam! Een stijlvolle manier om je sleutels netjes op te bergen.