BE O bottle bedrukken; Dutch design drinkfles van suikerriet!

Laat je eigen BE O Bottle bedrukken, en geef hem cadeau als duurzaam relatiegeschenk.

Wil je een herbruikbare drinkfles met je logo geven? Maar ben je op zoek naar een alternatief voor de Dopper drinkfles als relatiegeschenk? Begrijpelijk! Want ik denk dat ondertussen in bijna elk keukenkastje in Nederland, wel zo’n bedrukte Doppert ligt.

BE O bottle wit bedrukt waterfles compleet

Kleuren: wit/zwart
Prijs: € 8,75 (incl. 1 kleur bedrukking)
MOQ: 40 stuks
Made in: NL
Inhoud: 500ml / 17oz
Handig: Modulair, Vaatwasserbestendig, Geen plastic-geur of smaak
Materiaal: 94% bioplastic uit Braziliaans suikerriet

Dit is de BE O Bottle. Een gloednieuwe duurzame drinkfles, met een heel erg mooi verhaal. Je kunt de fles ook helemaal uit elkaar kunt schroeven. Waardoor hij makkelijk schoon te maken is.

94% bio plastic

99% van het plastic wereldwijd is gemaakt van olie. Het ‘plastic’ van BE O is o.a. gemaakt van hernieuwbare grondstoffen. De fles bestaat voor 94% uit bioplastic gemaakt van suikerriet. En voor ieder verkochte BE O fles wordt er een boom geplant door Trees for the Future.

Met bedrukte BE O drinkflessen als relatiegeschenk versnelt jouw bedrijf de transitie naar het nieuwe, goede plastic.

trees-for-the-future goede doel be o bottle drinkfles

BE O bottles bedrukken

BE O bottles bedrukken ze met natuurlijke inkt. Dat is inkt op waterbasis, met minder schadelijke stoffen, die op lagere temperaturen droogt. Dus daar is ook aan gedacht. De BE O bottle bedrukken kan al vanaf 40 stuks. De plaats waar je logo komt is op de dop. Full color is geen optie helaas, bedrukken kan met maximaal vier kleuren via tampondruk. Maar 1 kleur is ook gaaf!

Materiaal

  • Vrij van BPA & andere schadelijke stoffen
  • Voedselveilig
  • 100% recyclebaar
  • Fles en dop: BIO-HDPE (BIO- high density polyethyleen)
  • Ring in het midden: BIO-TPE ( BIO- thermoplastisch elastomeer)
  • Ring in dop: BIO-TPE ( BIO- thermoplastisch elastomeer)
  • Natuurlijke kleurpigmenten

Duurzame drinkflessen als relatiegeschenk

Duurzame drinkflessen gaan als warme broodjes over de toonbank van relatiegeschenk handelaren. Een duurzame waterfles als relatiegeschenk geven is niet langer een trend. Het is de standaard geworden, de go-to voor een veilig eco relatiegeschenk.

De BE O Bottle is daar zeer geschikt voor, en een mooi Dopper alternatief. Goed (Dutch) design, modulair (dus makkelijk schoon te maken), en ook gemaakt van duurzaam materiaal!

Oorlog om de duurzame waterfles – De markt voor de duurzame waterfles groeit explosief. Onderzoek van Follow the Money wijst echter uit dat achter de goede reputatie van de fles een keiharde concurrentiestrijd tussen de ‘sociale’ ondernemers schuil gaat. In dit watergevecht wordt vuil spel niet geschuwd. Bron: Follow the money