Top 6 secretaressedag cadeautips

Donderdag 20 april : nationale Secretaressedag 2023

Secretaressedag vieren we in Nederland en België op de derde donderdag van de maand april. Dus je hebt echt geen excuus om deze feestdag te vergeten. Gelukkig zijn al mijn secretaresse cadeau tips online te bestellen, incl. bedrukking en ook lekker snel geleverd!

Hé manager! Met deze secretaressedag geschenken tips maak je een positieve indruk op je meest gewaardeerde collega.

Normaal gesproken is een secretaresse verantwoordelijk voor het regelen van relatiegeschenken, maar nu moet je toch echt zelf aan de bak! Met deze geschenk tips komt het vast goed.

  1. Luxe uitje
  2. Grappige gadgets
  3. Klassieke cadeaus + persoonlijke verpakking
  4. Bedrukte cadeaus
  5. Hipste plantjes
  6. Luxe rozen

1. Uitje, arrangement of etentje cadeau

sauna secretaressedag geschenk
Hoogste sauna van Nederland
uitje secretaressedag
Luxe lunch bij Jamie Oliver

Door de hoge glaspartijen heb je al zwemmend in de hoogste sauna van Nederland een gigantisch uitzicht over de stad Leiden. Bovendien is er ook nog een panoramasauna met hetzelfde unieke uitzicht. Hierdoor beleeft jouw secretaresse wellness op topniveau.

Geef een luxe lunch bij Jamie Oliver in de Markthal of Den Haag. Wereldwijd zijn er al meer dan 60 restaurants van Jamie Oliver. Jamie’s Italian is geïnspireerd op Italië met al zijn tradities en waarden, en dat levert fantastische rustieke gerechten op.

2. Grappige gadgets & gifts

Ben je opzoek naar een leuk cadeau of gadgets, maar heb je geen idee wat? Gebruik dan de handige giftfinder van Megagadgets.nl. Je kunt meer dan 100 gifts en gadgets uitsorteren op prijs, man/vrouw en interesses zoals: workaholic.

Denk bijvoorbeeld aan een virus stressbal, donut mok of boeket van teddyberen. Vind de perfecte gadget voor je assistent tussen de €1 – €20.000 !

stressbal secretaresse gadget
Secretaresse stressbal corona!
donut mok secretaresse cadeau top 5 tips ideetjes
Leuke mok
secretaresse mok met grappige quote

Gepersonaliseerde Mok (voornaam) met de tekst: <Naam> Makes Sh*T Happen. Het perfecte secretaresse cadeau voor de grootste doorzetter die je kent.

3. Klassieke secretaresse geschenken, met persoonlijke cadeauverpakking

Zoek je liever een klassiek secretaresse geschenk, so you can’t go wrong? Die cadeautjes vind je bij Greetz. Bijvoorbeeld een feestelijk helium ballon om vast te maken aan de bureaustoel van je collega. Zo help je alle collega’s te herinneren aan secretaressedag. Of een een klein slagroomtaartje, bedrukt met de naam? Maar wacht, er is meer…

Lees ook:  Relatiegeschenken leverancier selecteren: tips

Het allerleukste is dat je ze kunt laten inpakken in cadeaupapier bedrukt met de naam of foto van jouw lievelings secretaresse!

4. De best bedrukte secretaresse cadeautjes

XXL Toblerone reep met naam

Bedrukte of gepersonaliseerde cadeautjes voor je secretaresse maken de meest onbenullige geschenken ineens origineel én leuk.

Denk aan een pot pinkaas, een mega reep toblerone of een suffe fles wijn, met originele tekst. Het cadeau zelf slaat nergens op. Maar de verpakking moet je niet vergeten; vinden mensen ook belangrijk.

Is jouw secretaresse een fan van Pindakaas?
bedrukte milka giftbox secretaressedag geschenk tip

Tip: gebruik de kortingscode voor Yoursurprise zakelijke bestellingen en bespaar 5%

5. Mega hippe plantjes voor op je bureau

Oeh. Misschien is jouw secretaresse stiekem best wel een beetje trend gevoelig. Dan kun je niet aankomen met een klassiek of afgezaagd secretaresse geschenk zoals een rituals pakket of bos bloemen. Jezoekt Tillandsia. Wat? Ja luchtplantjes.

Plantjes hebben hebben wel wat verzorging nodig. En secretaresses hebben het over het algemeen al druk genoeg. Dus misschien doe je er ook wel goed aan om een ecosysteempje te geven. Bijvoorbeeld een weckpot plant of een mos terrarium. Staat leuk op het bureau thuis of op kantoor.

6. Buitengewoon mooie rozen

Bloemen zijn prima secretaressedag geschenken. En een echte topper verdient ook een serieuze bos dure rozen. Verras je secretaresse eens met een prachtige bos luxe duurzame rozen. Weleens gehoord van longlife rozen? De naam longlife zegt het namelijk al; lange houdbaarheid! GRATIS bezorgd.

Lees ook:  Bakas relatiegeschenken trends 2019
Bekijk op Surprose.nl
Rozen in luxe verpakking.
rozen met champagne secretaressegeschenk

Waarom zou je met secretaressedag geschenken geven?

Management assistenten, office managers of secretaresses. Deze man/vrouw zorgt voor alle randvoorwaarden, die de rest van je team nodig heeft om hun werk enigzins aangenaam uit te kunnen voeren.

Heel erg oké om daar een leuk cadeau voor te kopen, en hem/haar een beetje extra aandacht te geven. Want ondersteunende werkzaamheden worden nog wel eens over het hoofd gezien.


secretaressedag geschenken tegeltje bedrukt

Bonus tip

Wil je een duurzaam secretaressedag geschenk, dat blijft ‘hangen’ laat een tegeltje bedrukken!

Foto credits: The Gender Spectrum Collection