Mos terrarium: stijlvol relatiegeschenk

Zoek je een origineel groen relatiegeschenk dat niet saai is? Kies voor een mos terrarium. Mos en terraria gaan perfect samen. Want mossen zijn makkelijke planten om te houden en staan mooi in een terrarium. 

Hip en trendy planten terrarium cadeau geven? Groene vingers niet nodig!

Waarom een terrarium zelfvoorzienenend is. Mossen doen het vooral goed in vochtige terraria, waar ze de omgeving zelf vochtig houden door de luchtvochtigheid te reguleren. De plantjes en mossen in een terrarium kunnen het water en de voedingsstoffen recyclen. Het is een kringloop, een zelfvoorzienend ecosysteem dat geen water of voedingstoffen nodig heeft.

Stijlvol mos terrarium alternatief voor saai boeket als relatiegeschenk / personeelscadeau

Een mos terrarium is een goed alternatief voor het bekende bosje bloemen. Laat je zakelijke relatie groeien! De ontvanger heeft jaren plezier van ecosystemen en hoeft ze nooit te verzorgen. Want een terrarium is een mini tuin die geen water of voeding van buitenaf nodig heeft. Wereldwijd bestaan zo’n 26.000 soorten mossen, dus er is keuze genoeg.

Mos terrarium & unieke kleine ecosystemen

Voor liefhebbers van planten, die geen groene vingers hebben heb ik een paar mooie terraria met mos en plantjes op een rij gezet. 

UrbanJngl terraria 

In hun ‘plantenatelier’ maken ze bij UrbanJngl (spreek uit: Urban Jungle) elke dag terraria voor grote en kleine bedrijven. Deze worden verstuurd als Doe-Het-Zelf-kit of kant-en-klaar door heel Europa. Laat je logo op de kurken deksel bedrukken voor extra branding. Of doe het niet: is mooier.

Vertex Family (TerraLiving)

Een mos terrarium van TerraLiving is verbluffend mooi. Intrigerend en uniek klein kunstwerkje voor op je kantoor of thuis. Je kunt uren kijken naar de kleine landschapjes,echt indrukwekkend! Je kunt de houten voeg laten graveren met een logo. Als je dat perse wilt, maar beter doe je dat niet. Zonder bedrukking is dit een veel sjieker cadeau.

Lees ook:  Pikaplant: origineel groen relatiegeschenk

Terraria van Ome uit Bristol

Bij Ome vind je op maat gemaakte en kant-en-klare terraria, terrariumkits, levende kunst en schattige groene relatiegeschenken. Het leuke is dat deze leverancier ook schattige kleine decoratieve terraria verkoopt, die ook betaalbaarder zijn.