Pikaplant: origineel groen relatiegeschenk

Handig! Een origineel groen relatiegeschenk plantje dat bijna niet dood kan gaan!

Pikaplant is een automatisch bewaterende ondersteboven weckpot koffieplant.

Nooit water geven

Hou je van bloemen en planten geven? Een boeket is geen duurzaam geschenk. Maar je wilt je klant niet opzadelen met de verzorging van een boom of cactus. Goed nieuws: deze Pikaplant in zijn weckpot hoef je nooit water te geven!

De planten in deze luchtdichte terraria recyclen het water in hun eigen minibiotoop en zijn zo volkomen zelfvoorzienend.


Pikaplant

De Pikaplant zit luchtdicht afgesloten in een glazen weckpot. Zo kunnen de koffieplanten het water en de voedingstoffen in de Jar voortdurend recyclen.

Pikaplant

Een groene omgeving maakt mensen gelukkiger en gezonder. Zeggen ze. Plantenliefhebbers hoef je hier niet van te overtuigen, maar wat als je geen groene vingers hebt?

Het verzorgen van planten hebben ze bij Pikaplant héél erg een voudig gemaakt. Iederen kan het.

Let op: plaats de weckpot niet in direct zonlicht, dan stoomt het plantje letterlijk dood. Zowel extreme hitte als extreme kou is niet goed voor de Pikaplant. Plaats je weckpot daarom het liefste op een plek waar de temperatuur constant is.

Levensduur Coffea arabica planten

Deze koffiesoort groeit oorspronkelijk in de bergen van Ethiopië. Daar groeit hij uit tot de koffieplant waar de bekende arabica koffiebonen vandaan komen.

De levensduur van de Coffea arabica verschilt per plant. Maar de eerste Pikaplant Jar Coffea prototypen zien er na meer dan 40 maanden nog steeds gezond uit zonder dat de weckpotten in de tussentijd zijn geopend.

Lees ook:  Relatiegeschenk van 1 miljoen.

Origineel groen relatiegeschenk alternatieven

Behalve de ondersteboven gekeerde weckpot plantjes van Pikaplant heb je ook de normale weckpot planten. Alhoewel normaal, ziet er toch best cool uit!

En check ook de hippe groene luchtplantjes. Ze hebben wel wat meer verzorging nodig, want ze moeten hun voeding en vocht uit de lucht halen.