Relatiegeschenken personaliseren op naam

Wat zijn leuke relatiegeschenken om te personaliseren met de naam van je klant? En waarom doen bedrijven dat?

Zo wordt je verrast door: jezelf. Iedereen wordt blij van cadeautjes bedrukt met zijn of haar eigen naam of foto. Het heeft iets te maken met aandacht. Gedragswetenschapper Robert Cialdini was zwaar onder de indruk van een promo pen bedrukt met zijn eigen naam. 

Waarom? Omdat je direct begrijpt, dat er maar één exemplaar van dit cadeau is gemaakt. Speciaal voor jou! Een gepersonaliseerd relatiegeschenk, het maakt niet uit wat je bedrukt, wordt daarom altijd met open armen ontvangen.

6 voorbeelden van gepersonaliseerde relatiegeschenken op naam

Laat je inspireren door deze zakelijke geschenken bedrukt met namen.

  1. Gepersonaliseerde kalender
  2. Naam in chocoladeletters
  3. Drank met naam op etiket
  4. Muismat bedrukt met naam
  5. Mok met naam
  6. Bedrukte sleutelhangers

Tip: Personaliseren hoeft niet alleen op naam. Andere originele manieren om een relatiegeschenk of verpakking te personaliseren is door het te bedrukken met de familienaam, initialen, bedrijfsnaam of bedrijfslogo van je klant.

1. Gepersonaliseerde kalender met naam

Bureau-accessoires zijn weer in. En een kalender, gepersonaliseerd met de naam van je klant, is een geinig item om iemand mee te verrassen. Allereerst zijn deze cadeautjes efficiënt te verspreiden, want bureaukalenders passen door een brievenbus. Het is betaalbaar, maar ook functioneel. Want je hebt bijvoorbeeld in één oogopslag de weeknummers bij de hand. Dat is gewoon handig. En voor wat betreft branding kun je ook ervoor kiezen je logo op elke maand erbij te laten drukken.

gepersonaliseerde kalender op naam

Onze redactie is dol op cadeautjes. Dit leuke relatiegeschenk idee kwam spontaan opborrelen, toen bovenstaande kalender-met-naam-personalisatie bij ons op de deurmat viel. De gepersonaliseerde kalender waarin elke maand de naam van je klant op een creatieve manier terugkomt.

Lees ook:  On trend relatiegeschenken 2018 & beyond

2. Naam geschreven in chocoladeletters

Er is ook een hele lekkere manier om een relatiegeschenk te personaliseren. Schrijf gewoon de naam van je klant of collega in chocolade!

Sinds 1997 produceert het Limburgse bedrijf Tasty Present het chocolade boodschappen. Een succesvol chocolade cadeau concept voor bedrijven. Eén nadeel: ze eten je cadeautje op. Dus de herinnering aan dit cadeautje is meestal van korte duur.

3. Etiket bedrukt met naam

Nog zo’n voorbeeld van een smakelijk relatiegeschenk op naam. Ook dit relatiegeschenk beleefd over het algemeen een korte levensduur. Maar als je het heel erg goed uitvoert, bestaat de kans dat mensen het flesje voor de sier willen bewaren.

Ben je op zoek naar de meest stijlvol gepersonaliseerde flessen bier of wijn met zelfgemaakte etiketten? Via de ontwerp-tool van het Gentse Make Your Own Spirit (MYOS) maak je een super realistisch en persoonlijk label.

4. Muismatten bedrukt met naam

Zoek je een duurzamer relatiegeschenk? Dan zijn persoonlijke muismatten een goed idee. Sinds de lockdown zijn bureauaccessoires nog populairder geworden als relatiegeschenk. En kijk eens kritisch naar de muismat waar jij elke dag mee moet werken. Is het niet tijd voor een upgrade? 

leren muismat bedrukken naam logo relatiegeschenk idee echt leder

De bureaus van je medewerkers en klanten zullen er een stuk aantrekkelijker uitzien dankzij deze leren muismatten.

5. Mok met naam

Deze tip is totaal niet origineel. Maar het roept gevoelens van nostalgie op. Tegelijkertijd scoor je duurzame punten, want emaille is oersterk spul. Iedereen wil zijn eigen persoonlijke mok. Want de bedrukte mokken worden ook vooral voor dit laatste doel ingezet: om je territorium af te bakenen!

Lees ook:  Bierpakket bedrukken met de naam van je collega's
Hipster relatiegeschenk: custom made emaille bekers visboer

Benieuwd naar voorbeelden van emaille mokken die hippe bedrijven tegenwoordig als relatiegeschenk geven?

6. Sleutelhanger met je naam

Net als de hyper gepersonaliseerde bureaukalenders is de bedrukte sleutelhanger een praktisch geschenk idee. De leren variant is een stijlvol en persoonlijk cadeau dat elke dag zal worden gebruikt. Een ijzersterk relatiegeschenk idee, dat past binnen een duurzame bedrijfsfilosofie. En vooral sjiek als ze gemaakt zijn van leer.

leren sleutelhanger relatiegeschenk stijlvol