Gulle beloning medewerkers

Modemerk Spanx geeft 10.000 dollar en een reis aan alle medewerkers als beloning

Op 22 oktober jongstleden verwende onderneemster Sara Blakely  (van vrouwen ondergoed merk Spanx) haar 500 medewerkers met een wel heel gulle verrassing. Blakely besloot hen elk een cheque van 10.000 dollar (ongeveer 8.600 euro) te geven, plus twee eersteklas vliegtickets naar een bestemming naar keuze. 

Reactie personeel

Zoals je kunt zien in de video waren de Spanxers dolblij. Dit genereuze gebaar was bedoeld om “haar teams eens extra te erkennen en te belonen voor hun aandeel in haar succes”, meldt de HuffPost

Extreem gulle baas: Sara Blakely

De verrassing voor het personeel werd bekend gemaakt tijdens een bijeenkomst ter viering van een forse investering in het bedrijf door een private equity fonds waardoor de waardering van het jonge bedrijf op bijna een miljard euro is gekomen.

50-jarige eigenaresse en oprichtster Sara Blakely begon 21 jaar geleden haar ondergoed zaak. Ze had niet meer dan 5.000 euro op zak, en het idee om de voeten van een panty af te knippen. Na een razendsnelle groei werd zij een van de jongste self-made miljardairs ter wereld.

Lees ook:  Mid-Century Design vogelhuisjes (alleen voor hippe vogels)