Fietsen bedrukken: zo doe je dat in stijl

Fietsen bedrukken met je logo? Laat je inspireren door voorbeelden van Google, Tinder en Linkedin.

Op zoek naar een gave marketingfiets, reclamefiets of promotionele fiets? Dan kom je vaak uit op afgezaagde beachcruisers, gedateerde mountainbikes of de opoefiets met het reclamebordje eraan vast geknutseld.

Gelukkig hoeft het niet zo te zijn! Deze custom made & branded fietsen zijn er vanaf ongeveer € 100.

Klik op de fiets voor en vergroting

Business bikes

Bovenstaande reclame fietsen komen uit de koker van Pure Cycles. Hun fietsen zijn beroemd! Nee echt. De fietsfabrikant werd bejubeld in de grootste kranten, tijdschriften en blogs ter wereld. En ze maken daarom ook promotionele fietsen voor de grootste merken en bedrijven.

Fietsen bedrukken

Kies voor een bedrukte fixie, klassieke racefietsen met jouw logo, commuters, cruisers en e-bikes als relatiegeschenk. De fietsen worden bedrukt in de kleuren van je merk, met het logo als schildje vastgemaakt onder het stuur. Ook de velgen kun je laten bedrukken met je logo of tekst.

Incentive, promo of eye catcher

Reclamefietsen zijn een gaaf incentive voor bedrijven. Iedereen kent de bekende postcode loterij fiets. Sinds 2009 reikt de Postcode Loterij de Postcode Loterij Fiets als prijs uit. Leuk om te winnen. Het kan ook kleinschaliger. Denk bijvoorbeeld aan een sales wedstrijd. Bij behalen van de target geef je een paar fietsen cadeau.

Maar het kan ook practisch als bedrijfsfiets / reclamefiets voor je medewerkers of hotelgasten. In een showroom of etalage kan een gaaf bedrukte fiets als eye catcher werken. Een beetje visual merchandising om je merk wat extra positieve aandacht te geven.

Lees ook:  Groeiende populariteit adventskalender als relatiegeschenk of marketingtool

Tip: Maak de fiets af met een paar siliconen fietslamp ballen (voor extra veiligheid) en een electrische fietsbel. Succes!