Duurzame relatiegeschenken inkopen. Kan dat?

Spijker je kennis bij op het gebied van duurzame relatiegeschenken inkopen tijdens PromZ Live

Je hoeft geen moeilijke sokken van visnetten uit Afrika in te zetten als duurzaam promotie-item. Er zijn namelijk heel veel praktische manieren om je carbon footprint te verlagen.

Duurzaamheid en relatiegeschenken zijn twee belangrijke thema’s op PromZ Live 2019. De keynote speakers van het gratis seminar programma vertellen je hoe je maatschappelijk verantwoord ondernemen kunt integreren als het gaat om relatiegeschenken, premiums en promotionele producten.

7 & 8 mei 2019 – Kromhouthal Amsterdam.


Zo zet je premiums, merchandise en POS op een duurzame manier in

13:30
7 mei 2019

Gilles Heybroek

De toekomst is duurzaam met het juiste premium

10:30uur
7 & 8 mei 2019

Martijn Nillesen & Kees-jan Rozestraten

Kiezen voor duurzame promotionele artikelen. Kan dat?

11:15
7 & 8 mei 2019

Martin de Winter

Zo zet je premiums, merchandise en POS op een duurzame manier in

Natuurlijk hoef je niet allemaal moeilijke sokken van visnetten uit Afrika in te zetten als duurzaam promotie-item. Er zijn namelijk heel veel praktische manieren om je carbon footprint te verlagen. Hiermee kun je voldoen aan de 2023 doelstelling met betrekking tot reductie in plastics en toch creatieve en impactvolle merchandise inzetten voor een normale prijs.

Unilever en Heineken zijn hier al jaren mee bezig. Maar hoe doe je dit zelf?

De toekomst is duurzaam met het juiste premium

Kees-Jan bespreekt onder meer hoe je tot de keuze van het meest geschikte premium voor jouw merk komt en wat daarbij de valkuilen zijn.

Martijn geeft een inkijkje in de wereld van International Travel Retail, waar premiums nog steeds een grote rol spelen om de reiziger op bijvoorbeeld luchthavens te verleiden.

Lees ook:  Goede relatiegeschenken geven hoe doe je dat?

Ruim half uur achtergrondinformatie, inspiratie, tips & tricks en leuke praktijkvoorbeelden.

Kiezen voor duurzame promotionele artikelen. Kan dat?

De roep om duurzame promotionele artikelen neemt hand over hand toe. Terecht. Want als merk of bedrijf wil je niet geassocieerd worden met milieuverontreinigende items. Dat richt meer schade aan dan dat je je doelgroep blij maakt. Tevens krijg je antwoord op vragen als: is een promotioneel artikel eigenlijk duurzaam? Valt er dan nog wat te kiezen?

Dit seminar levert een model op waarmee je de volgende dag direct aan de slag kunt.

Online producten

Het gaat niet alleen maar over corporate responsibility strategy. Er is ook een seminar dat ingaat op de vraag hoe je jouw online product of dienst tastbaar maakt met echte producten. Dat is om 11.45 door Marlous Spaven (7 mei) en Marc Borgers (8 mei).

Beurs & netwerkborrel

Er is meer te beleven dan workshops en seminars. Het aanbod op de beursvloer bestaat uit een breed scala leveranciers van gifts, premiums en gadgets. Ook gave duurzame relatiegeschenken zoals de BE O Bottle, een geweldig alternatief voor de Dopper drinkflesjes. Aan het eind van de eerste dag (7 mei) kun je ook nog aansluiten vanaf 17:00uur bij de Marketeers-borrel. Een netwerk meeting van DeMeter!