Top 5 duurzame waterflessen 2017 hip

Top 5 duurzame waterflessen: met welke maak jij indruk?

 

Er valt heel wat te kiezen als het gaat om (herbruikbare) duurzame waterflessen.

Als relatiegeschenk zijn duurzame waterflessen al een paar jaar razend populair. Op een willekeurige beurs wordt je erbijna mee doodgegooit! Collega’s steken elkaar de loef af met het hipste model. Sommige waterfles merken liggen zelfs met elkaar overhoop in de strijd om het grootste marktaandeel.

Wil je toch origineel uit de hoek komen met een herbruikbaar waterflesje? Dan zul je dus even goed de verschillen onder de loep moeten nemen.

Ik wil de duurzame waterflesjes daarom even voor je op een rij zetten. Maar dan alleen de hipste, stoerste en meeste coole merken. De top 5 populairste duurzame waterflessen zijn: Join the Pipe, Dopper, Soma, Bobble en KRNWTR. Niet mee eens? Of ben ik je vergeten? Roept u maar.

[Onder de afbeeldingen lees je verder over de ‘waterflesjes hype’, en hoe je een herbruikbare drinkfles kunt gebruiken als relatiegeschenk]

5 Voorbeelden:

De SOMA Bottle.
Meer info: www.drinksoma.com

Waterfles van Join the Pipe.
Meer info: www.join-the-pipe.org

De RVS KRNWTR drinkfles.
Meer info: www.krnwtr.nl

De Dopper.
Bestel online – incl. bedrukking bij Drukzo.nl

doppers bedrukken bij drukzo

De Bobble fles.
Meer info: www.waterbobble.eu

Duurzame waterflessen hype

Waarom zijn duurzame waterflessen zo trendy? Vraag jij je dit echt af? De plastic soep die ronddrijft in onze oceanen! Dat is de belangrijkste. Een herbruikbare drinkfles is een duurzaam alternatief voor de ouderwetse PET fles. Althans in landen als Nederland en Duitsland, waar je met gemak het water uit de kraan kunt drinken.

Dus laten we de hype nuanceren en zeggen dat de herbruikbare flesjes vooral populair zijn in de noord Europese landen. En andere plekken waar veilig drinkwater uit de kraan loopt natuurlijk. Dat is een groot verschil met herbruikbare relatiegeschenk koffiebekers. Die kun je bijna overal en altijd inzetten als relatiegeschenk.

Tip: Geef geen waterfles als relatiegeschenk wanneer je doelgroep geen toegang heeft tot veilig drinkbaar kraanwater.

Wel doen: Vertel welk goede doel de waterfles ondersteunt en koppel de duurzame gedachte aan een waarde die past bij jouw bedrijf.

Eigenlijk moeten we niet over een hype praten. Want een hype waait weer over. Een duurzame lifestyle trend zoals Lagom geeft al aan dat we steeds bewuster nadenken over de manier waarop wij omgaan met de aarde. En dat zal in de nabije toekomst niet gaan veranderen!

Dus kies vooral voor een duurzaam relatiegeschenk waterflesje. Zelfs al is het een afgezaagd geschenk idee. Het blijft een goede keus!

Dit vind je misschien ook interessant:

Duik dieper in ons archief, check deze gerelateerde originele relatiegeschenk ideeën:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *