Phil the Bottle

Phil the bottle is de hervulbare waterfles die je naar waterfonteinen in de stad kan leiden.

Phil the Bottle is een relatiegeschenk met een verhaal. Niet zomaar een duurzame waterfles (check de top 5). Dat verhaal staat namelijk letterlijk bedrukt op de zijkant van de fles.

Kraanwater is cool.


Emanuele Pizzolorusso 

Dit is Emanuele Pizzolorusso’s nieuwste creatie, van het Italiaanse design huis Palomar. Phil the Bottle is een ecologische waterfles die kiest voor gratis water. Het kraanwater dat je vind in drinkfonteintjes in steden, parken, op pleinen en langs de straat.

Stad & water

De lijst met de adressen van drinkwatertappunten staan gedrukt op de zijkant van de waterfles. Dit herinnert ons eraan dat elke stad een bevoorrechte relatie heeft met water, de meest waardevolle en vaak vergeten openbare bezittingen.

phil the bottle hervulbare waterfles design relatiegeschenk city marketing

Waarom Phil the Bottle?

In een manifesto verklaart Italiaanse ontwerper Emanuele Pizzolorussode zijn gedachte achter het ontwerp van Phil the Bottle. Via research, dat kan worden omschreven als “post-digitaal”, vormt elk product dat door Palomar is ontworpen een soort tegengewicht voor de overrompelende digitale technologische mainstream.

Hij probeert hiermee te zeggen dat nieuwe fysieke en analoge objecten kunnen samengaan met de digitale technologie en de veronderstelde cruciale betekenis hiervan. Eigenlijk is de met adressen bedrukte waterfles een analoge drinkwater-App.

Zijn doel is om via zijn producten onze ervaringen te verrijken met een meer menselijke, soms ironische en aantrekkelijkere dimensie.

phil the bottle hervulbare waterfles design relatiegeschenk steden

Beschikbare steden

Leuk relatiegeschenk idee voor een conrges, event of gewoon reisbestemming in één van de beschikbare steden. Phil the Bottle is beschikbaar met bedrukking van watertaps in:

Lees ook:  US: Uyghur Forced Labor Prevention Act van kracht

Amsterdam / Athens/ Barcelona / Berlin / Boston / Copenhagen / Florence / Freiburg / Lisboa / London / Madrid / Milan / New York / Paris / Rome / Tokyo / Anywhere

Specificaties

  • 500 ml
  • 9,5 x 4 x 17 cm
  • BPA-free
  • PETG plastic, Aluminium
  • 100% recyclable
  • MADE IN ITALY