Dumbbell waterfles: sportief relatiegeschenk idee

Er past 550ml water in de dumbbell waterfles. Na een paar slokken zijn ze ook geschikt voor de wat lichtere krachttraining. De kleuren in dit voorbeeld zijn een beetje gedateerd, maar als je er 1.000 wilt hebben is daar vast wel iets aan te doen.

Blijf gehydrateerd en fit tegelijk met deze halter / dumbbell waterfles

Bestel hem op Ali Express want er is geen partij met voorraad in de EU. Wees op tijd de Estimated Delivery Time (levertijd) zit vaak op 20-38 dagen.

Eindelijk… de ideale relatiegeschenk bidon

Het is een goedkope bidon ( Ca. € 3,-), in een grappige halter vorm. Daarom is het een geschikte gimmick of betaalbaar en sportief relatiegeschenk idee voor een sportschool, fitnesscentrum of gym. Of als je een bootcamp organiseert of een andere sportieve activiteit en je wilt de deelnemers een leuk aandenken geven in de vorm van een sportief gadget.

Wie ging je voor?

Prik is slecht voor je, zeker als het ook nog vol suiker en zuurtjes zit. Al jaren zijn frisdrank merken bezig om van hun ongezonde imago af te komen. Vorig jaar maart poogde Pepsi zich op te trekken aan de fitness trend door hun light versie in deze dumbell vormige drinkflessen te gieten. De bedoeling was een gezondere levensttijl aan te moedigen. Ik denk dat de prik er wel uit is na een paar setjes. En ik heb ook nog nooit iemand cola zien drinken in de sportschool. Maar okay, het is een goede poging, en origineel bedacht.

pepsi dumbbell vorm fles cola gezonde levensstijl promotie
Pepsi creëert drinkflessen in dumbbell-vorm om gezond leven aan te moedigen.

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.