Wollen relatiegeschenk sokken met 100% anti-prik garantie

Geitenschapenwollen relatiegeschenk sokken, een relatiegeschenk waar je warm van wordt

Begint het al te kriebelen bij jou? Als het goed is niet! De knusse kousjes van SOXS.co zijn heerlijk warme hippe (jawel) wollen sokken. Deze stijlvolle voetverwarmers zijn gemaakt van schapenwol maar wel met 100% anti-prik garantie. Dus.

Sok als relatiegeschenk

Zoals met veel ideeën denk je vaak eerst: “nee”. En als het goed verpakt is weer “ja!” De Soxs sokken zijn one size fits all voor de dames en de heren. Dus dat is makkelijk geven als relatiegeschenk. De sokken worden verpakt in een stijlvolle geschenkverpakking. Op aanvraag is het mogelijk om de sokken te laten ontwikkelen met een eigen herkenbaar logo of tekst op het label, zoals een bedrijfsnaam. Zowel de verpakking als label van de sok zijn trouwens personaliseerbaar.

kraamcadeau idee relatiegeschenk sokken voor baby
Tip: kraamcadeau

Brievenbus-ok

Nog één pluspuntje: De sokken passen makkelijk door de brievenbus. Dus kan het ook een voordelig brievenbus cadeautje zijn. Super snel verstuurd naar je klant of collega per post, als ze ziek zijn bijvoorbeeld. Dan ga je niet voor de deur staan. Leuk alternatief voor de afgezaagde fruitmand of het bloemetje. Denk ook aan de baby-versie als kraamcadeau. Ook weer een geef-moment waarbij je beter het geschenk per post kunt versturen dan zelf overhandigen.

Kerstpakket

Misschien overbodig. Maar dit relatiegeschenk idee leent zich natuurlijk ook perfect voor je kerstpakketten of eindejaarsgeschenken. Of als je écht origineel wilt zijn; in je zomer-pakket-voor-de-thuisblijvers. Onze Nederlandse zomers staan bekend om de matige temperaturen. Dus deze sokjes kun je hier eigenlijk altijd goed gebruiken.

Lees ook:  Boekenlegger bedrukken: 10 originele voorbeelden

Geitenwollen sokken als symbool voor duurzaamheid

Eind vorig jaar startte Vandebron een campagne om het suffe imago van duurzaamheid te doorbreken. De geitenwollen sok werd op een voetstuk gezet. Er was o.a. een winactie en samen met schoenontwerper Luc Aarts opende Vandebron het Geitenwollen Sokken Atelier. Een pop-up atelier waar sneakerheads hun oude schoenen konden laten customizen met een geitenwollen sokken look. Wie eind 2017 overstapte naar Vandebron via de campagnewebsite ontving een exclusief paar Vandebron geitenwollen sokken.

vandebron relatiegeschenk geiten wollen sok

2 gedachten over “Wollen relatiegeschenk sokken met 100% anti-prik garantie”

Reacties zijn gesloten.