Happy Socks relatiegeschenken zijn ontzettend vrolijk

Je kunt natuurlijk ook zelf je sokken bedrukken, wat ’n f#cking trendy ding is.  Maar waarom moeilijk doen als het allang gedaan is. En eigenlijk heel erg goed, moet ik erbij zeggen.

Happy Socks relatiegeschenken gift sets: ideaal voor bedrijven met flinke dosis humor en gevoel voor kerstmis.

Happy Socks levert deze geweldige kant-en-klare relatiegeschenk sokken setjes incl. geschenkverpakking.  Hier word je vrolijk van. Of je hebt een serieus probleem!

“Allemaal spelen, niet werken” 

Victor Tell

Het motto van Victor Tell (creatief directeur, Happy Socks) laat goed zien waar het merk voor staat: van een simpel en vergeten product een leuk, creatief geschenk maken.

Gepersonaliseerd

Als je de Happy Socks relatiegeschenken wilt laten personaliseren heb je wel een grote behoefte nodig. Want pas vanaf 6.000 stuks is er de mogelijkheid om je eigen sok te ontwerpen in jouw eigen bedrijfskleuren of met je logo. Wel een super cool setje relatiegeschenk sokken heb je dan. Maar eerlijk gezegd zijn hun ‘standaard’ ontwerpen helemaal niet zo ‘standaard’ – en gewoon cool genoeg.

Alternatieve tips: deze wollen relatiegeschenk sokken met anti-prik garantie. Vind ik ook een stijlvol kerstgeschenk idee. Zeker als het weer wat kouder wordt. Of combineer met een lekkere foute kerstrui met logo.

Geef Hapy Socks relatiegeschenken met kerst aan medewerkers

Niet alleen de sokken van Happy Socks zijn een feest voor het oog, ook hun cadeauverpakkingen voor de kerst wordt je blij van. Kies bijvoorbeeld voor sokken verpakt in een kerstboom, of een kerstbal. Deze laatste kun je mooi ophangen in de kerstboom op jullie kerstborrel of in de entree als toffe x-mas giveaway. Hun adventkalender bevat 24 kleurrijke sokken, dus daarmee voorzie je jouw team voor de rest van het nieuwe jaar.

Lees ook:  IKEA helpt je de lockdown door – met meubels van peperkoek!