Sokken bedrukken: F@#king trendy!

Voilá: een paar toffe relatiegeschenk tips voor bedrukte sokken. Want sokken zijn trendy volgens VOGUE en we zien dat ze als giveaway, merchandise of relatiegeschenk vaker worden besteld. Een paar sokken bedrukken kun je zelf online.

Grote oplage sokken bedrukken met je logo, of 1 paar sokken bedrukken met foto of tekst. Wie, wat en waar?

Kasten vol heb ik ervan: bedrukte logo sokken. Ooit gekregen als give-away op een beurs, premium bij een krat bier of als relatiegeschenk van klanten. En als het van een beetje fijne stof gemaakt is, dan draag ik ze ook nog af en toe. Wat een mooie manier om top-of-mind te blijven!

Online sokken bedrukken (grote oplage)

Vraag je relatiegeschenk leverancier naar de mogelijkheid om de sokken volledig te bedrukken.

De sokken worden netjes gebreid en geweven op basis van jouw eigen ontwerp. Stuur je PMS kleuren mee met het ontwerp en ze zorgen ervoor dat de garen zo dicht mogelijk bij jouw PMS kleuren in de buurt komen.

1 paar sokken bedrukken (vanaf 1 stuk bedrukken)

Wil je 1 paar sokken bedrukken, als origineel cadeau voor iemand? Bij Yoursuprise kun je één paar sokken bedrukken.

Via hun handige online foto-editor maak je snel een uniek paar sokken met je eigen ontwerp. Kies uit 1 van de leuke designs en upload je favoriete foto of tekst.

Sokken bedrukken voor…

Als het weer hier in ons land weer een te wensen overlaat: een nuttig relatiegeschenk! Maar sokken zijn sowieso goede relatiegeschenken, want iedereen kan ze gebruiken.

Lees ook:  TBWA\MCR & Voedselbank zetten gepersonaliseerde fortune cookies in

Sportsokken bijvoorbeeld voor een WK voetbal (we zagen ze eerder al voorbij komen). Of stijlvolle relatiegeschenk sokken van wol, met een subtiel custom made label eraan. F@#king trendy. Verpakt in een mooi doosje worden zelfs vrouwen blij van dit relatiegeschenk idee: logo sokken!

Veilige anti-slip sokken bedrukken met je logo!

Uitglijden, vallen en koud weer kunnen allemaal ernstige gevolgen hebben voor je gezondheid. Deze anti slip pantoffelsokken zullen je klanten laten zien dat jij geeft om hun veiligheid en welzijn. Leuk idee voor verzekeraars, of een slipschool.

Bel naar de UK voor de leverancier van deze custom made anti-slip sokken. Brand-ahoy ontwikkeld de zgn. PromoTreds® Slipper Socks. Veiliger dan normale sokken. Zelfs een glow in the dark variant. Maar wat je daar aan hebt: geen idee!

Sokken bedrukken met dierenprint

Sokken bedrukt met een dierenprint zijn leuke geschenken voor dierenliefhebbers.

Verkrijgbaar in de varianten Giraffe, Krokodil, Tijger, Zebra en ook Haai. Wat vreemd is wat een haai heeft geen pootjes.

Sokkenpootjes

Grappig geschenk, deze sokken bedrukt met de print van een dierenpootje: verkrijgbaar via aliexpress.

Scoren met logo sokken

Happy Socks bewijst dat een sok, sowieso, een heel erg leuk relatiegeschenk kan zijn. Bierbrouwer Heineken scoorde met speciale Heineken kerstsokken. Opvallende premium sokken bedrukt in een gezellig kerst dessin. Consumenten kregen dit kerstpremium gratis bij een krat Heineken in december.

Een ander voorbeeld is die van groene energie leverancier Vandebron. Samen met schoenontwerper Luc Aarts opende Vandebron het Geitenwollen Sokken Atelier. Overstappers ontvingen een gratis paar sokken.

Sokken bedrukken voor personeel & klanten

Dewaele Real Estate wilde een originele aanpak voor hun employer branding-campagne. Gerealiseerd door reclamebureau MOQO en geproduceerd door Merchandise Essentials.

Op beurzen waren de sokken een echte blikvanger.

Dewaele Real Estate

Hun campagne ‘Van je sokken geblazen door vastgoed?’ kwam tot uiting in echte bedrukte sokken. Personeel kreeg een paar en ook werden de sokken ingezet als give-away voor klanten op een beurs.

Lees ook:  Een bedrukt notitieboek als relatiegeschenk: hier moet je allemaal op letten!