7-in-1 Heineken kerstsokken gratis bij 1 krat bier

Goed excuus om een kratje bier te kopen

Gratis Heineken kerstsokken zorgen voor extra veel bierverkoop met de kerst.

Wordt de Heineken Feestsok dé fashion statement van december 2018? Consumenten krijgen dit kerstpremium gratis bij een krat Heineken. Maar er zit meer achter dan zomaar een vrolijk paar kerstsokken cadeau. Lees alles over de Heineken Feestsok.

Heineken sok

Ik was er bijna van overtuigd dat de Heineken kerstgadget van 2018  bretels zouden worden. Maar het werden toch deze feestelijke kerstsokken. 

Logische keuze als je nagaat dat bedrukte sokken een steeds populairder geschenk lijkt te worden. En toch zat ik er met mijn retro kleding accessoire lijst niet ver naast.

Sok, stropdas, pannelap, pochet,

Als opvolger van hun vlinderdas uit 2017, bedacht ik verschillende premiums die Heineken had kunnen laten maken voor 2018. En blijkbaar konden ze zelf ook niet goed kiezen.

Met de Heineken Feestsok heb je zeven cadeaus in één! 

Moest het een kerstmuts worden, een pochet, wanten, servet stropdas of pannenlap? In een filmpje op Facebook worden er een stuk of 6 alternatieve toepassingen voor de Heineken kerstsokken voorgesteld:

Organisch katoen

Elk jaar scoort Heineken met een opvallend premium om meer bier te verkopen. Vorig jaar: de Heineken feestrik.  Het was een hit. En dat niet alleen: hun kerst gadgets zijn bijna altijd succesvolle wannahaves die hun merk de nodige media aandacht opleveren. 

De vrolijke feestsokken zijn gemaakt van organisch katoen. Gecertificeerd door de Global Organic Textile Standard: GOTS. Dat lijkt misschien een klein detail. Maar vanzelfsprekend is het zeker niet.

Lees ook:  Digitale dinnershow kerstpakket: een avondje uit, maar dan thuis.

Het geeft aan dat sociaal ondernemerschap bij The Heineken Company serieus genomen wordt. Ook de kleinere lokale marketing activaties en de daarbij behorende premium inkoop moet voldoen aan hun 2020 commitments

Leverancier Feestsok

Het design van de kerstsokken komt van een reclamebureau uit Amsterdam. Meer dan dat staat er niet op het etiket. Ik ben benieuwd of het, net als met de Feestrik, weer uit de koker van Boomerang kwam.

De importeur van de Heineken kerstgadget was vorig jaar XL Concept. Maar  dit jaar hebben ze gekozen voor BrandPremiums. Ze maken regelmatig in opdracht van Heineken leuke premiums. Ze maakten eerder de Heineken Speakerkratje en de Coolbag.

Magnum bierfles

Naast de Heineken kerstsokken is de speciale Heineken Magnum fles ook terug dit jaar. Deze 1,5 liter fles van Heineken Pils werd vorig jaar geïntroduceerd en ook dit jaar is hij te koop in december.