Bitcoin cadeaubon

Cryptokado is een Bitcoin cadeaubon. De perfecte manier om ’n Bitcoin cadeau te geven!

Een leuk alternatief voor het staatslot. Met de bitcoin cadeaubon win of verlies je elke dag wat.

Cryptokado

De bitcoin cadeaubon werkt super simpel, net als een normale cadeaubon. Coingarden, het platform om veilig cryptocurrencies te kopen zonder technische kennis, lanceerde dit jaar de eerste fysieke crypto cadeaubon in Nederland.

Leuk relatiegeschenk?

Simpelgezegd: ik vind van wel. Het is een origineel alternatief voor de bekende kraskaart of het staatslot. En in bijna elk kerstpakket vind je tegenwoordig wel een cadeaubon. Ik volg de koersen zeker niet dagelijks, en dat is maar goed ook. Toch is het een leuk experiment. Maar neem het niet te serieus, want of een relatiegeschenk dat zó ‘volatile’ is de band met relaties en medewerkers versterkt…

Goed. Ondanks alle FUD, kan niemand om het nut van de blockchain technologie. Dat is de versleutelingstechniek die wordt gebruikt om de echtheid en de betrouwbaarheid van eigendom en transacties te beveiligen, te verifiëren en vast te leggen. Wil je innovatief uit de hoek komen? Dan is deze bitcoin cadeaubon zeker aan te raden!

Product details

De kadobonnen van Cryptokado zijn beschikbaar vanaf € 10,- per kaart. Maar je kunt als werkgever natuurlijk zelf het budget bepalen. De cadeaubon werkt zoals een normale cadeaubon. Je kiest producten voor in je winkelmandje (in dit geval crypto munten) en aan het einde van het bestelproces verminder je het te betalen bedrag met je cadeaubon. De eindgebruiker ontvangt een account waarmee hij inlogt en de waarde van zijn crypto munten 24/7 kan volgen.

Lees ook:  Bitcoin kerstpakket: keer kerstbonus uit in crypto's!

Rap geleverd

Digitale kadobonnen worden dezelfde dag geleverd. Fysieke kaarten worden binnen 2 werkdagen bezorgd. De fysieke kadobonnen worden in een gouden envelop feestelijk verpakt. Binnen 3 werkdagen kunnen de kaarten met een geheel eigen design in huis zijn.

Cryptocurrencies voor leken

Het jonge Nederlandse bedrijf wil het kopen van cryptocurrencies écht toegankelijk maken voor het grote publiek. Daarom heeft Coingarden Cryptokado gelanceerd voor mensen die geïnteresseerd zijn in cryptocurrencies, maar geen behoefte hebben aan technische rompslomp. Al valt het best mee. Leer bijvoorbeeld in 5 stappen hoe je zelf een cryptocoin cadeau kunt geven.

Cryptokado richt zich op een brede doelgroep die op een makkelijke manier kennis wil maken met crypto currencies. De hele beleving is gericht op processen waarmee iedereen bekend is.

Hierbij staan eenvoud en veiligheid voorop. Complexe processen verplaatsen ze naar de achtergrond, zodat het aan en verkopen van crypto currencies voor iedereen toegankelijk wordt.

Wie zitten er achter Cryptokado?

Cryptokado is opgericht door twee doorgewinterde bitcoin specialisten die sinds 2013 actief zijn met verschillende bitcoin gerelateerde projecten. Waaronder het platform Coingarden wat zich richt op het simpel aankopen en verkopen van crypto currencies.

Wouter Vonk is oprichter van Bitgild.com, wat met een omzet van 10M per jaar is uitgegroeid tot Europa’s grootste crypto webshop voor het kopen van goud en zilver. Naast Bitgild.com was Wouter van 2014 tot 2016 Marketing Manager Europa voor BitPay. BitPay is de grootste betaalprovider voor bitcoin betalingen en verwerkte in 2017 meer dan een miljard euro aan bitcoin betalingen.

Pieter Poorthuis is van 2014 tot 2018 Director Sales Engineering geweest bij BitPay, de grootste betaalverwerker ter wereld voor bitcoin transacties. Binnen deze rol was Pieter verantwoordelijk voor de integratie van bitcoin betalingen voor grote corporaties, zoals Microsoft, Adyen en Thuisbezorgd.

Lees ook:  Cadeaubonnen origineel inpakken: Magic Vlinders

Voor zijn tijd bij BitPay heeft Pieter 8 jaar lang voor verschillende banken en betaalproviders gewerkt. Voor Mobiel Betalen Nederland was Pieter hoofd van het mobile payments team en was hij onder andere verantwoordelijk voor het succesvol uitrollen van contactloos betalen in Nederland.