Bitcoin kerstpakket: keer kerstbonus uit in crypto’s!

Fiscus technisch is de Bitcoin vrijgesteld van BTW dus geen 227 regel van toepassing.

TADAA! Het bitcoin kerstpakket is er. Bitmymoney heeft de oplossing voor ondernemers die dit jaar een innovatief kerstgeschenk willen geven. 

Bitcoin of banketstaaf?

Een Rotterdams softwarebedrijf gaf vorig jaar voor het eerst een cryptocurrency kerstpakket aan relaties en haar personeel. En dat was landelijk nieuws. Het is nu mogelijk om, ook heel innovatief, een kerstbonus uit te keren aan je medewerkers in bitcoins. Een duurzaam en innovatief kerstgeschenk voor de toekomst.

Hoe cool is dat? Hangt af van de koersen denk ik. Maar het is sowieso een kerstcadeau van nu. Een bitcoin kerstpakket geven maakt jouw bedrijf daarom nieuwswaardig.

Inclusief workshop crypto traden

Het bitcoin kerstpakket is een digitale transactie welke zeer praktisch via e-mail kan worden verstuurd, Je krijgt de mogelijkheid om een persoonlijke (video) boodschap in die e-mail bij te sluiten om een persoonlijk tintje mee te geven.

Voor bedrijven met meer dan 50 werknemers bestaat de mogelijkheid om een fysiek kerstgeschenk toe te voegen aan het cryptocurrency kerstpakket. Je krijgt dan een Bitcointegoedbon met een link waar de bitcoins op te halen zijn. De full monty? Voor bedrijven met meer dan 75 werknemers, kan Bitmymoney een volledig op maat gemaakte workshop crypto traden verzorgen op locatie.

Bitcoin: stabiele koers

In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Het zal je niet zijn ontgaan, de koers van bitcoin is stabiel. De volatiliteit is ver te zoeken en staat op het laagste punt sinds december 2016. Dat is goed nieuws.

Lees ook:  Groene kerstpakketten: wat zit daar in?

Bitmymoney

Bitmymoney is gevestigd in Den Haag en biedt sinds 2013 een veilige en betrouwbare rekening. Met de gratis Bitmymoney rekening kun je Bitcoin, Ether en Litecoin kopen en verkopen. Bitmymoney zorgt dat je coins veilig worden opgeslagen.

Meer info & bestellen: https://www.bitmymoney.com/bitcoin-kerstpakket

Bitcoin kerstpakket 2018