Snor beschermer

De snor beschermer (The Stache Shield) houdt de snor droog. Ongeacht wat je wil eten of drinken.

Het in Zweden gevestigde ODD Company heeft dit ingenieuze snorschild ontworpen. Deze hipster gadget wordt uiteraard met de hand gemaakt door stoere Scandi-hipsters. De jute zakjes als verpakking, zijn een perfecte keuze om dit relatiegeschenk de authentieke look & feel te geven die het verdiend.

‘S werelds eerste multifunctionele Moustache-beschermer oogt eenvoudig. Toch is dit ingenieuze apparaat perfect om de snor schoon en droog te houden tijdens het eten & drinken.

Hip bier premium?

Of Heineken zal overwegen om The Stache Shield in te zetten als kerst gadget betwijfel ik niet. Deze snor beschermer voor de moderne man met baardgroei, zou wél een leuk antwoord kunnen zijn op het saaie pilsjasje van Dommelsch.

Snor mok

Het idee van een snor beschermer is al meer dan honderd jaar oud. In 1860 bedacht de Engelse pottenbakker Harvey Adams zijn vrij ongewone uitvinding: “de snor mok”. Deze mok had een richeltje, een snor beschermer genaamd, tegen de zijkant van de beker.

De snor rustte tijdens het gebruik van deze unieke mok veilig en droog op de richel terwijl drank door de opening kon worden genuttigd. Bron: Wikipedia

Snor beschermer commercial

Met de 0 Euro budgetcampagne zijn al miljoenen mensen over de hele wereld bereikt. Twijfel je nog of dit schild een hit gaat worden? Laat je dan overtuigen van zijn vernuft door de testimonials in dit filmpje:

Pre-order op Kickstarter

Lees ook:  Boekentip: Flippo en het spel om de knikkers