JBL Go 2 bedrukken met je logo: gaaf relatiegeschenk

Relatiegeschenken hoeven niet altijd origineel te zijn. Met een compacte waterdichte bluetooth speaker, als de JBL Go 2, maak je gegarandeerd mensen blij.

De razend populaire JBL Go 2 bedrukken kan nu in full colour! De JBL Go is in 2015 geïntroduceerd, sindsdien zijn er al meer dan 10 miljoen van deze bluetooth luidsprekers verkocht. Begin dit jaar werd de verbeterde (waterdichte) versie gelanceerd op de CES 2018, in Las Vegas. Een compacte Bluetooth-speaker voor het strand, het park of op een festival: perfect relatiegeschenk voor muziekliefhebbers.

JBL Go 2 bedrukken op 2 manieren

De nieuwe JBL Go 2 kun je op twee manieren laten bedrukken vanaf 25 stuks. Langs de zijkant of op de achterkant. Hangt dus een beetje af hoe opvallend jij in beeld wilt blijven. Persoonlijk adviseer ik de subtielere zijkant. Maar in sommige gevallen is de tweede optie ook mooi. Hieronder 3 voorbeelden van de bedrukte JBL Go 2 (via Darpo.nl)

Personaliseren

De nieuwe kleuren van de JBL Go 2 zijn: Misty Gray, Seafoam Mint, Lemonade Yellow, Sunkissed Cinnamon, Pearl Champagne, Midnight Black, Deep Sea Blue, Moss Green, Coral Orange, Ruby Red.

Genoeg om uit te kiezen. Verder kun je een gepersonaliseerde sleeve laten maken om de verpakking van de bluetooth speaker helemaal te laten aansluiten op je huisstijl.

Specs JBL Go 2

  • Oplaadbare Li-ionbatterij voor een afspeeltijd van maximaal 5 uur.
  • Draadloze Bluetooth streaming.
  • Waterbestendig tot 1 meter voor 30 minuten, dankzij IPX7 waterbestendige behuizing.
  • Speakerphone: Bellen is geen probleem met de ruisvrije speakerphone.
  • Aux ingang, voor als je toch een snoertje wilt gebruiken.
Lees ook:  Spectacles. Relatiegeschenk zonnebril voor Millennials

Een bluetooth speaker is niet het meest originele relatiegeschenk idee. Net als pennen en waterflesjes kom je deze vaak tegen. Eén ding is zeker: het is een wannahave waar mensen blij van worden. En voor net iets minder dan 30 euro per stuk heb je een gave gadget, van goede kwaliteit dat ook nog betaalbaar is!