Yoyo draadloze speaker past door brievenbus, maakt selfies en genereert leads

Verras je klanten met de Yoyo draadloze speaker en organiseer je een eigen “raadt het geluid” winactie

mini draadloze speaker brievenbus formaat wit onbedrukt

De Yoyo draadloze speaker is een kleine draadloze speaker, niet groter dan een kleine jojo. Is het een jojo? Nee, het ziet er wel zo uit, en daar heeft Yoyo (van het merk Xoopar) zijn naam dan ook aan te danken.

Deze mini draadloze speaker is een super veelzijdige gadget. Hij is makkelijk te bedrukken en past dankzij zijn formaat gemakkelijk in je broekzak, backpack of door de brievenbus!

Maar de meest interessante functie van deze gadget is dat je hem als leadgeneratie tool kunt inzetten. Hoe? Dat leg ik hieronder uit.

Het motto van de fabrikant Xoopar “Joy in Technology”, komt vrij letterlijk tot uiting in het design van hun nieuwe draadloze speaker.

Een ontwerp met een dikke knipoog naar de vorm van het bekende retro speelgoed: de jojo.

Als kind ontdekte je de wereld om je heen door met je handen te spelen, dit is een emotie die diep geworteld is in ons geheugen.

De vorm en het gewicht van de Yoyo draadloze speaker doen mij hier sterk aan herinneren. Een goed merk, prima kwaliteit en perfecte afwerking.

Verkrijgbaar via: Darpo Reklame

Brievenbus speaker

Dankzij het kleine formaat past deze bluetooth luidspreker door de brievenbus. Ik kreeg hem opgestuurd in een full color bedrukt postbus doosje. De verpakking kun je gebruiken om je merk op te drukken, maar in dit geval kun je er nog meer mee doen.

Raadt het geluid

En nu komt het leuke extraatje van deze mini brievenbus speaker. Wanneer je de speaker aanzet speelt er automatisch een instructie af. Ik hoorde de vraag: “Raadt u het geluid?”. Direct herken ik het door Q music bekend geworden spelletje waar elk jaar duizenden mensen aan meedoen. Als ik het juiste antwoord via een actiewebsite doorgeef en mijn gegevens achterlaat, dan maak ik kans op de hoofdprijs.  

Lees ook:  Klant bedanken voor samenwerking, maar hoe?

Leadgeneratie tool

Je kunt dus zelf deze speakers voorprogrammeren met een instructie, geluidje, jingle noem maar op. Als je er een sweepstake aan verbindt en je deelnemers vervolgens doorverwijst naar een landingspagina. Dan kun je met dit relatiegeschenk interessante leads genereren en data verzamelen over je klanten.

Maar wacht er is meer..

De mini speaker kan natuurlijk ook gewoon als bluetooth speaker gebruikt worden om muziek mee af te spelen. Verbindt twee speakertjes met elkaar, voor extra power en true wireless stereo (TWS) geluid.

De Yoyo draadloze speaker is bovendien een multifunctionele gadget, want je kunt hem ook gebruiken als selfie bluetooth remote shutter. Oftewel: positioneer je toestel op een gunstige plek en bedien je camera op afstand via de draadloze speaker.

Specificaties:

 • Formaat: 34.4×34.4×31(mm)
 • Gewicht: 45(g)
 • Connectiviteit: Draadloos via Bluetooth
 • Bereik: 10M
 • Batterij type/capacite: 606020 Li-Polymer /180 mAh
 • Oplaadtijd: 1 uur
 • Speeltijd: Tot 2 uur
 • Materiaal: ABS (matte finish)
 • Output Power:  3W (= 95db)
 • 2 speakers koppelen mogelijk: ja (TWS)
 • Selfie Remote functie: ja
 • Accessories: Inclusief USB naar Micro USB laadkabel