4 Gekke bluetooth speaker gadgets

Met deze grappige en gekke bluetooth speaker gadgets houden je klanten het droog, warm en blijven super cool.

Bluetooth: een wonderlijke technologie met handige toepassingsmogelijkheden voor super geinige gadgets. De Nederlandse uitvinder Jaap Haartsen ontwikkelde Bluetooth in 1994 in Zweden, terwijl hij in dienst was van elektronicaconcern Ericsson. 

Hij is nog altijd verbluft over het succes van zijn uitvinding, maar verdiende er geen cent aan. Nog een grappig feitje: Haartsen is zelf niet eens een fan van gadgets. Dat zijn wij natuurlijk wel. Dus zoek je een geinige of grappige bluetooth gadget om als relatiegeschenk te geven? Hier een paar leuke tips.

Bluetooth speakermuts

Een leuk presentje voor fietsende forensen, joggers met koude oren of voetbalfans, deze Bluetooth-speakermuts en dus een prima manier om uw logo goed zichtbaar te maken. Gebreid met 100% acryl en verkrijgbaar in allerlei frisse kleuren houdt deze muts niet alleen je hoofd warm, maar speelt ook je favoriete deuntjes wanneer deze draadloos verbonden wordt met een compatibel apparaat. De muts heeft een oplaadtijd van ca. twee en een speeltijd van zes uur. Voeg er je logo aan toe en bereik een nieuw publiek!

Bluetooth zonnebril

Of juist géén warme oortjes. Laat die akelige airpods in je zak zitten en probeer eens iets coolers: een zonnebril met Bluetooth-luidsprekers! Geweldig voor strand- en hardlopers, wandelaars, tuinieren of op de fiets. Muziek luisteren, telefoneren, alles is mogelijk.

Bluetooth paraplu (mét belfunctie)

Droge oortjes dan? In de regen tegelijk een paraplu en een telefoon vasthouden is een en al frustratie. Met deze  Bluetooth-compatibele Phonebrella kun je je telefoon in je zak houden. In een stortbui bel je dat je wat later komt, daarna luister je naar muziek via microfoon en luidspreker in het handvat. De paraplu waarschuwt je zelfs wanneer het gaat regenen! Voortaan altijd singing in the rain! In Nederland is er ook een bluetooth paraplu op de markt, maar daar kun je niet mee bellen. Met deze paraplu kun je alleen muziek afspelen via een ingebouwde speaker in het handvat.

Lees ook:  Bedrukte telefoon accessoires: geweldige promotieartikelen

Bluetooth handschoenen met belfunctie en touchscreen vingertoppen.

Warm je handen en pleeg tegelijkertijd je belangrijkste telefoontjes met bluetooth handschoenen. Over het succes zijn de meningen op amazon en Bol.com bijna exact 50/50 verdeeld. Laten we het dus maar even houden op dat dit in elk geval een super grappige gadget is. 

De rechter handschoen is uitgerust met een bluetooth ontvanger. Daarmee kun je de wanten koppelen met een ander bluetooth apparaat. Ook is deze handschoen voorzien van een microfoon en luidspreker. Dus – als je wilt – kun je er ook muziek mee afspelen.