Bedrukte telefoon accessoires: geweldige promotieartikelen

Er zijn nog maar weinig mensen die écht geen gebruik maken van een mobiele telefoon – en de vraag is of die (uit)zonderlingen tot je primaire doelgroep behoren. De gebruiksmogelijkheden breiden zich nog voortdurend uit – ‘het mobieltje’ is dan ook een prima kanaal om de aandacht mee te trekken voor je merk en boodschap. Veel van de bijkomende accessoires zijn dan ook een eersteklas giveaway. Denk alleen maar aan het hoesje dat mensen de hele dag bij of zelfs in de hand houden.

Dit zijn de 8 leukste telefoon accessoires om met je logo en/of boodschap bedrukken

Door de vele kleuren en ontwerpen kan elke gebruiker iets vinden wat perfect bij hem of haar past – en waarop jij je logo, boodschap of qr-code kunt bedrukken. Geef je je relatie iets dat de mogelijkheden of veiligheid van haar mobieltje verbeterd, dan wordt zij bijna de hele dag door aan je herinnerd, en is je (opvallende) accessoire ook nog een reclamezuil voor haar omgeving. Wat zijn zoal de mogelijkheden voor bedrukte telefoon accessoires?

1. Oordopjes of koptelefoons met logo

Oordopjes, airpods, headsets, koptelefoons: deze gadgets zijn wellicht de meest interessante, want vaakst gebruikte giveaways. Ze zijn inmiddels een absolute must-have geworden. Je kunt ermee naar muziek of podcasts luisteren zonder je omgeving lastig te vallen. Je kunt er handsfree mee telefoneren. Ze zijn er in alle denkbare formaten, van micro tot reusachtig. Zelfs op de kleinste kun je een logo laten drukken. Lees ook hoe bedrukte oordopjes als welkomstgeschenk werden gegeven aan nieuwe studenten van Hogeschool HAN.

Lees ook:  Elektrische fietsbel bedrukken

2. Powerbanks met je logo

Met een powerbank kun je de smartphone ook onderweg opladen, zonder naar een stopcontact te hoeven zoeken. Ook bij een stroomstoring biedt de powerbank soelaas. Met een powerbank boost je ongetwijfeld je promotionele campagne. Je hebt leuke modellen die op zonne-energie werken, stijlvolle design versies, maar ook kinetische opladers.

3. Draadloze (smart) speakers bedrukken

De mobiele speakers worden steeds beter en daarom ook populairder. Je kunt ze overal mee naartoe nemen (in je rugzak met logo), naar het strand, naar het zwembad of ze zorgen voor een vrolijk tuinfeest(je). Zelfs op de kleinere speakers kun je gemakkelijk je logo kwijt. Voor de ultieme branded voice search experience kies je natuurlijk slimme speakers. Een Smart speaker – of een slimme speaker – is een draadloze speaker met daarin een virtual assistent. Hey Google!

4. Beschermhoesjes

Beschermhoesjes zijn er in alle denkbare maten en soorten. Van heel simpele die alleen bescherming bieden tegen vallen tot uitklapbare met ruimte voor klanten- en betaalpasjes. Of voor een boekje – al is dat natuurlijk ouderwets en kun je beter een qr-code gebruiken om je actuele verhaal te vertellen. Nolii heeft een fraaie collectie modulaire telefoonhoesjes. Maar waarom zou je niet een collab aangaan met een, voor jouw merk relevante, artiest? Ontwerp je eigen unieke collectie beschermhoesjes.

5. Telefoonhouders

In de auto en op de fiets moet je tegenwoordig een telefoonhouder hebben. Het is niet alleen veiliger, wanneer je met je telefoon navigeert door het bos of rond een stad als Parijs is zo’n houder onontbeerlijk. Maar ook als je op je bureau handsfree wilt bellen is een houder enorm. Gsm-houders zijn daarom ideaal om positieve associaties met je merk op te wekken. Kies voor Popsockets als je een modieus alternatief zoekt voor de standaard modellen. Of check de accessoires van Magsafe voor stijlvolle inspiratie.

Lees ook:  Snowboard bedrukken

6. Selfiesticks / Selfie Ring

Zelf heb ik er een hekel aan, maar de meeste mensen maken graag een selfie, zeker met een BN-er of bezienswaardigheid op de voor- dan wel achtergrond. Amateurfotografen waarderen de stick als extra als deze ook als statief kan dienen.  Ook populair is de Selfie Ring, met deze gadget maak je mooiere selfies én zul je stralen op zoom-vergaderingen!

7. Google Play Card / Apple Gift Card

Kies een gift card voor Apple of Google apparaten. Vul een eigen bedrag in. Het voordeel van Google Play tegoed en App Store & iTunes-cadeaubon is dat je niet je bankgegevens of een creditcard hoeft koppelen. Direct te gebruiken! In de app stores vind je miljoenen apps, games, films en boeken die je met het giftcard tegoed kunt kopen.

8. Screen cleaner kit

Zoek je een goedkoop, maar effectief telefoon accessoire om te bedrukken? Je kunt ook denken aan een simpel microvezeldoekje als screen cleaner om met je logo uit te delen. Het houd alle schermen vrij van vingerafdrukken en vegen. Door het veelvuldig, zo niet continue gebruik wordt je mobieltje snel smerig. Met een screen cleaner schittert hij echter snel weer in zijn oude glorie – een praktisch en nuttig cadeau! Hieronder een voorbeeld van de 2-in-1 Custom Screen Cleaner & Wipe. Gewoon sprayen en afvegen! Pak iets meer uit en ontwerp een bedrukte screen cleaner kit. Er is zelfs een robot smart phone cleaner gemaakt die je kunt bedrukken met je logo.

Je ziet, er zijn vele originele manieren waarop je van een accessoire of gadget voor de mobiele telefoon een effectief relatiegeschenk kunt maken. Er zijn super veel bedrukte telefoon accessoires te koop; van goedkope give-away tot waardevol relatiegeschenk.